В 44 життя тільки починається: вічно молоді подруги Єфросиніна і Полякова зізналися, як живуть після 40

Маша Єфросиніна та Оля Полякова в реальному житті є справжніми подругами, які повністю довіряють одна одній та можуть обговорити одна з одною будь-яку особисту тему.

Маша та Оля часто проводять час разом, вони дуже відверті, і хто б там казав, що серед відомих жінок не може існувати дружба, це не так. Адже, по-перше, вони люди, жінки і мають свої життєві потреби у людях. Звісно, в них обох є такі подруги, яких мало хто знає, або загалом ніхто не знає. І це нормально, бо знаменитості не все своє життя викладають у соцмережі та не обговорюють багато чого назагал.

Маша з Олею говорять про свій вік
Маша з Олею говорять про свій вік

Історія Полякової та Єфросиніної почалася не надто позитивно, адже на той момент Маша вже була жива легенда, а Оля тільки починала свою кар’єру. Саме тому вона не була дуже впевнена у собі, тому ставила багатьох колег вище за себе. І Маша якраз потрапила у список тих, кого Полякова вважала легендарними особистостями серед українських зірок. До того ж за словами Олі тоді Маша дуже зверхньо поводила себе з усіма, й через це була неприємною людиною для Олі.

Але з роками жінки змінилися, вийшли на один рівень і почали спілкуватися. А зараз Ольга й Маша є справжніми подругами, у яких немає жодних секретів одна від одної. Тому, жінки створили шоу “Дорослі дівчата”, де вони обговорюють різні теми. І інколи вони є дуже особистими.

Так, наприклад, в останньому випуску жінки обговорювали свій він, відомо, що Олі 44, а Маші 44 виповниться у травні, тому, вони вже мають багатий життєвий досвід та багато чого пережили. І цей випуск був присвячений тому, як приймати свій вік. Бо є такий стереотип, що кожна жінка переймається через свій вік. Але Маша та Оля довели зворотне.

Полякова та Єфросиніна говорять про вік
Полякова та Єфросиніна говорять про вік

Наприклад, Маша завжди виглядала молодше за свій вік, ому ніколи не відчувала себе погано і відчуває себе так, як виглядає. Так само й Полякова, попри свої 44 знає, що виглядає вона набагато молодше і вважає, що цей вік є прекрасним, бо вже є досвід та розуміння себе і світу навколо.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.