Оксана Білозір розлучилася з чоловіком Недзельським після 32 років шлюбу: друг Винника став самотнім вовком

Відома українська співачка Оксана Білозір повідомила, що вона розлучилася зі своїм чоловіком Романом Недзельським минулого року. Усі деталі в статті.

Велика кількість зіркових пар після початку повномасштабної війни в Україні приголомшила своїх шанувальників новиною про розлучення. Кризові ситуації, тривалі розлуки, різні погляди, а також фінансові негаразди — усе це негативно впливає на шлюб, а у випадку, коли у ньому є тріщина, повністю знищує подібні союзи.

Деякі зірки одразу розповідають про прийняте рішення розстатися, деякі чекають більш слушної нагоди, аби поговорити з журналістами та зробити офіційну заяву. Наприклад, нещодавно Роман Недзельський зізнався Ростиславу Калацинському, що був покинутий дружиною Оксаною Білозір.

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

Так, в ексклюзивному інтерв’ю журналісту колишній чоловік Оксани Білозір вперше зізнався, що отримав повістку до суду, навіть не знаючи про те, що дружина хотіла з ним розлучитися. Саме таким чином вона вирішила покласти край їхнім стосункам. Втім, причину розладу він не розкрив, вирішивши залишити це в таємниці, а отже проблема все ж таки була.

Оксана Білозір та Роман Недзельський розлучилися

“Ми прожили майже тридцять три роки. Оксана подала на розлучення. Я не прийшов три рази до суду і нас автоматично розлучили і все. Я був проти цього, але Оксана подала. Тому сьогодні ми офіційно не є чоловіком і дружиною”

При цьому чоловік зізнається, що він далеко не єдиний воїн, який на передовій зіштовхується з новиною, що в нього більше немає родини.

Нагадуємо, що після 24 лютого Роман Недзельський рушив захищати Україну, а також регулярно з’являвся в інформаційному просторі у зв’язку з повісткою про Олега Винника. Повелитель мовчить передавав Роману автомобілі. Передача здебільшого ставалося на території Польщі біля українського кордону.

Також нещодавно Недзельський розповів про стан здоров’я Олега Винника на тлі чуток про онкологію. Зокрема, він зізнався, що артист почувається добре і налаштований позитивно.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?