74-річна Алла Пугачова забирає сімʼю і покидає Ізраїль через важкий діагноз: зірка стрімко здає по здоровʼю

Легенда радянської естради Алла Борисівна Пугачова стривожила своїх шанувальників рішенням покинути Ізраїль та переїхати в іншу країну. Що відбувається?

Як відомо, лютого минулого року Алла Борисівна разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми покинула територію російської федерації та перебралася в Ізраїль. Там у родини є розкішний особняк, який дозволив їм одразу ж перебратися туди жити на постійній основі. І хоча примадонна спочатку наполягала на тому, що не збирається емігрувати, згодом стало зрозуміло, що з російською владою сім’я остаточно побила горщики, а тому замок був виставлений на продаж.

Не так давно з’явилася інформація, що маєток нарешті вдалося продати російському бізнесмену. Однак Максим Галкін не підтвердив дану інформацію. Натомість в російській пресі почали пліткувати про переїзд Алли Борисівни в іншу країну.

Алла Пугачова забирає сімʼю і покидає Ізраїль через важкий діагноз

Замок Пугачової та Галкіна у Грязі може перетворитися на дитячий будинок
Алла Пугачова покидає разом з родиною Ізраїль

Шанувальники артистки можуть видихнути, адже вона не повертається на свою батьківщину. Мова йде про тимчасову поїздку родини до Юрмали. Справа в тому, що Алла Борисівна у зв’язку зі станом свого здоров’я важко переносить сильну спеку, яка от-от настане в Ізраїлі.

Діагноз у Алли Пугачової доволі непростий. Зірка вже багато років не виступає на сцені після пережитого серцевого нападу. Артистці зробили операцію на серці, після чого суворо заборонили нервувати та важко працювати. Проблеми з серцем дали ускладнення на нирки та судини, що і змушує співачку переглянути свої плани на літо та переїхати на Віллу, яка чекає на її сім’ю в Латвії. Варто відмітити, що деякий час вона буде сусідкою своєї подружки Лайми Вайкуле, яка завжди з великою радістю проводить з нею час.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова покидає разом з родиною Ізраїль

Примітно, що про свої переміщення Максим Галкін та Алла Пугачова не повідомляють, однак зважаючи на активність гумориста в соціальних мережах, немає жодних сумнівів, що гуморист почне ділитися кадрами з Латвії і дасть зрозуміти шанувальникам, де зараз знаходиться його родина. Також у його дітей починаються літні канікули, тож освітня програма двійнят від даного переїзду аніскільки не постраждає. До вересня родина планує повернутися додому.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.