Не клює: Оля Цибульська знайшла для себе нетипове заняття, крім музичної кар’єри – риба не поспішає приймати

Українська співачка, авторка пісень Оля Цибульська, як виявилося дуже різностороння особистість, з різними хобі та улюбленими заняттями. Повідомила, що зараз її переповнили певні внутрішні переживання.

У XXI столітті не дивуєшся, коли дівчата обирають, здавалося б, нетипові для них заняття. Навіть в професіях, де повинні бути чоловіки, жінки гідно конкурують із сильною, протилежною статтю.

Музична виконавиця Оля Цибулька має безліч талантів, які неодноразово демонструвала своїм підписникам. Написання власних пісень, віршів, неймовірний голос, почуття гумору – все це чудово втілюється в яскравій особистості, героїні нашої статті.

Ще випускницею, під час одного з концертів, познайомилася з майбутнім колегою, а тепер хорошим другом – Михайлом Хомою. Саме цей чоловік відмовив Олю від вступу до педагогічного університету, допоміг дівчині повірити у свої сили, талант та зіркове майбутнє у світі шоу-бізнесу.

Оля Цибульська та Михайло Хома
Оля Цибульська та Михайло Хома

Нове хобі Олі Цибульської

Так, на власній сторінці свого Instagram-блогу, зірка поділилася новим дописом з цікавими деталями. Так прихильники артисти змогли ближче дізнатися про життя свого кумира, її стан та як вона проводить вільний час, окрім написання віршів й треків.

За словами жінки, в неї видався такий день, що не клює. 10 років тому, вона б засмутилася, шукала в собі недоліки, аналізувала свою карму, а у свої 37 вона ладна приймати все, як є і зрозуміла, що просто буває “не рибний” день. Додала, що з нею все добре і з вами все неодмінно теж буде чудово.

Як зрозуміло, про “рибний день”, співачка написала в переносному сенсі, адже вирішила відверто поговорити зі своєю аудиторією, висловити свої переживання та почуття, що її переповняють в цей непростий для всіх час. Віримо, що у всіх українців незабаром настане той “рибний” день, з приємними емоціями та вірою в прекрасне майбутнє.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.