Дружина Романа Сасанчина Іванна вперше після пологів розсекретила свій зріст та вагу: мініатюрна

Рома Сасанчин – відомий український співак з самого дитинства. Адже у свої 10 років він вже став переможцем "Голосу країни" у команді супер діви Тіни Кароль. До того ж двічі, бо вже у дорослому віці Рома також отримав перемогу у шоу.

Відомо, що у Роми вже понад рік є повноцінна родина, дружина Іванна та донька Елізабет, яку вони виховують разом. Раніше Рома виступав на різних заходах, звідти й мав гроші на родину, але зараз він більшу частину грошей заробляє завдяки власному блогу. І до цього його привела дружина. Бо Іванна є молодою блогеркою.

Дівчина не соромиться демонструвати своє життя, вона розповідає про свої будні молодої мами. І видно, що дівчина отримує задоволення від того, чим вона займається та як живе. Та насправді бути мамою це найважча робота у світі, але Іванні дуже допомагає Рома, який виявився у своєму юному віці дуже відповідальним батьком та чоловіком.

Саме тому, що Іванна не одна, вона може присвятити собі час. Як відомо, кожна жінка після пологів має зайві кілограми й це абсолютно природно. Та з часом від цього потрібно позбавлятися. Тому жінки починають займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Й дружина Романа не виключення.

Зараз дівчина активно займається своєю фігурою, і варто сказати, що успіхи вже є. Оскільки вона більшу частину свого життя демонструє у соціальних мережах. То днями вона показала, як виглядає та як займається. А також Іванна вперше після пологів розсекретила свій зріст та вагу.

Параметри Іванни Сасанчин
Параметри Іванни Сасанчин

Виявляється дружина Романа Сасанчина зовсім не висока, оскільки її зріст 1.55, а вага 55. Тобто, в Іванки все пропорційно, якщо довіряти таблиці здорового співвідношення зрості й ваги. Тож, Іванну можна назвати досить мініатюрною, адже у неї все виглядає акуратно та гарно.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?