Сидять у рідні на шиї: куди зникли старший син Ніни Матвієнко і донька Наталії Сумської, які не висовуються

Бути представником шоу-бізнесу завдання не із легких. Втім, не набагато легше мати зіркових батьків. Навіть якщо людина не полюбляє медійність, від популярності своїх рідних їй немає куди подітись. Або є?

Напевно, складно знайти українця, який не знає хто така Ніна Матвієнко та Наталія Сумська. Вони, власне, стали одними із зачинателів театрального та музичного мистецтва незалежної України. Про їхніх зіркових родичів також відомо не менше. Наприклад, донька Ніни Митрофанівни досягла чималих висот в музиці, як її мама. А молодша сестра Наталії Сумської Ольга також стала успішною акторкою.

Однак, їхніх прихильників не покидає інтерес до їхніх старших дітей. В Інтернеті є чимало теорій та пліток про те, де зараз заходяться та чим займаються син Ніни Матвієнко та донька Наталії Сумської. Тож сьогодні ми розкажемо про це.

Дарина Мамай

Дарина Мамай — це старша донька акторки Наталії Сумської. Наразі їй 40 років. Із дитинства дівчині пророчили успішну кар’єру, оскільки у неї вже тоді був хист до співу. Ба більше, коли дівчині було 17 років, вона обрала естрадно-цирковий коледж для вступу. Даша навіть стала членкинею ансамблю прикордонних військ.

Усі подальші плани на майбутнє кардинально змінились після одруження. Дарина вирішила відмовитись від співочої кар’єри на користь домогосподарства. Згодом у подружжя народилась донька, якій наразі вже 12 років. Переломним моментом в житті дівчини стала смерть чоловіка. Для того, щоб донька продовжувала триматись на плаву, Наталія Сумська допомагала їй фінансово. Проте складно сказати, яка ситуація зараз.

Дарина Мамай із мамою
Дарина Мамай із мамою

Відомо, що Дарина певний час займалась дубляжем фільмів та мультфільмів. На сайті Кінобаза згадується 14 робіт дівчини. Остання із них датується 2018 роком.

Іван Матвієнко

Доволі цікаво склалась доля старшого сина Ніни Матвієнко Івана. Зараз чоловікові 48 років. Втім, 15 років тому він прийняв найважливіше рішення в життя — постригтись у ченці. Перед тим, як повідомити батьків про своє бажання, Іван надзвичайно переймався, оскільки без одобрення батьків не можна втілити його задум у життя. На щастя, Ніна Митрофанівна дала своє благословення.

Син Ніни Матвієнко Іван
Син Ніни Матвієнко Іван

Невдовзі після того, як чоловік пострігці в ченці, він змінив ім’я Іван на церковне Янурій. Близько 12 років він прожив у Бахчисараї в Свято-успенському монастирі. Однак, як тільки розпочала окупація Криму, син ніни Матвієнко виїхав звідти.

Під час служіння в монастирі, він відкрив у собі новий талант — іконопис. Саме цією діяльністю Янурій заробляє собі на життя.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.