Холостячка Злата Огнєвіч полетіла в Мексику і сидить тепер голодна – не знайшла гідного ресторану

Подорожі здатні дарувати нові, приємні враження від побаченого в різних куточках світу. Холостячка Злата Огнєвіч розповіла про місцеву мексиканську кухню й чому вона їй не сподобалася.

Мексика – яскрава, екзотична країна в південній частині Північної Америки. Для героїні нашого матеріалу відчуття від побаченого залишаться в пам’яті на все життя, адже до цього вона знала про неї лише з відео в Інтернеті та книг з уроків географії у школі.

Злата Огнєвіч полетіла в Мексику і сидить тепер голодна – не знайшла гідного ресторану
Злата Огнєвіч полетіла в Мексику і сидить тепер голодна – не знайшла гідного ресторану

Після участь в проєкті “Холостячка-2” вона досі залишається найбажанішою холостячкою країни, адже так і не змогла зустріти справжнє щастя в стінах шоу, проте вдалося зберегти дружні відносини з багатьма учасниками, які боролися за її серце. Андрій Хветкевич не став виключенням, адже саме на його весілля прибула Злата Огнєвіч. Дівчина щаслива і вдячна за запрошення на таку визначну подію.

Злата Огнєвіч розповіла про кухню в Мексиці

Яка подорож без вивчення культури, традицій та місцевої кухні країни, в якій знаходишся вперше. Артистка поділилася своїми враженнями від страв, які там подаються і залишилася трішки незадоволеною, адже гідних закладів так і не знайшла.

“Для тих, хто любить смачну їжу, в мене погана новина, тому що в Мехіко за ці два дні я не знайшла смачної їжі, те ще мені приносять, це несмачно. Їсти це неможливо. Я розбалувана українським сервісом”, зазначила співачка.

Злата Огнєвіч розповіла про кухню в Мексиці

Додала, що стрітфуд – дуже калорійне приймання їжі, але залишається одним з найбюджетнішим, тому користується великою популярністю серед туристів та місцевих жителів.

Але якщо говорити про культурну спадщину міста, то Злата залишилася більше, аніж просто в захваті, адже тут фантастично прекрасна архітектура, музеї, сонце, фестивалі на площі та кактуси.

Попереду на зірку чекає цілий тиждень в Мексиці у казковому Пуерто Валларта, адже на носі дуже важлива подія – весілля Андрія Хветкевича. Вона вдячна за можливість бути та проживати всі момент тут і зараз.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.