Коли Олег Винник повернеться до України? Повелителю вовчиць не вдалося приховати майно і могили батьків

Олег Винник або "повелитель вовчиць" досі перебуває за кордоном та не дає жодних коментарів з приводу свого таємничого зникнення. Проте друзі та колеги розповіли, чи варто чекати на повернення зірки.

Рівень успішності визначається не тільки кількістю статків, а й загальною любов’ю публіки, якої у Винника хоч відбавляй. Шанувальники до цього часу активно обговорюють, що сталося з їхнім кумиром та моніторять усі всеможливі новини, аби докопатися до істини.

Коли Олег Винник повернеться до України?

Хороший друг, музикант та військовослужбовець Роман Недзельський відповів на бентежні питання “вовчиць”, що наразі відбувається з кумиром і коли можна очікувати на легендарне повернення у світ українського шоу-бізнесу.

Недзельський розповів, що Винник активно розвивається, пише нові хіти, тому не слід переживати, що з його творчістю все покінчено. Роман вважає, що Винник приїде до України, адже на це є ряд вагомих причин. У нього тут залишилися студія, могили батьків, родичі й звичайно, що варто очікувати на приїзд чоловіка назад.

Олег Винник та Роман Недзельський

Додав, що з ним нічого не сталося й пояснив, що у Винника вже не залишилося українських номерів, а старі телефони тепер тільки в менеджменту. Роман не зміг не згадати, що Олег продовжує допомагати Україні, де б він не був.

Також важливе питання, чому досі кумир не виходить на зв’язок до своїх відданих фанатів. Роман пояснив, що можливо артист обмежений у комунікаційних засобах, адже він завжди займався творчою діяльністю, а всі сторінки йшли через менеджмент.

Нагадаємо, що військовослужбовець “розігнав” усі чутки, які ходили навколо ймовірного онкологічного захворювання зірки. Чоловік пояснив, що Олег Винник лікується від наслідків пандемії COVID-19, тому поїхав до Німеччини ще до початку повномасштабної війни, аби покращити стан здоров’я.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.