Ким працюють чоловіки ведучих ТСН: Алли Мазур, Марічки Падалко, Наталії Мосейчук, Юлії Бориско, Лідії Таран

Кожен ранок та вечір та ранок українців починається з випуску новин. Найбільш популярною програмою є ТСН. За більше, ніж 20 років, чимало ведучих стали улюбленцями глядачів.

Новинні програми стали чи не найбільш актуальними сьогодні, оскільки під час війни надзвичайно важливо бути проінформованим. Українські журналісти та телеведучі роблять титанічну роботу і залишаються на зв’язку майже цілодобово. Вони входять в ефір за будь-яких обставин багато років поспіль. За такий тривалий час чимало ведучих стали впізнаваними серед глядачів. Майже кожен українець, який дивиться ТСН знає Аллу Мазур, Марічку Падалко, Лідію Таран, Наталію Мосейчук та Юлію Бориско. Втім, у прихильників виникає безліч запитань стосовно їхнього особистого життя.

Алла Мазур

Телеведуча Алла Мазур неохоче ділиться подробицями особистого життя. На публіці вона ніколи не говорила прямо, хто став її обранцем. Втім, прихильники та ЗМІ припускають, що другою половинкою жінки є Роберт Опаленик. Разом із Аллою він працює на ТСН, а саме — редактором. Колег неодноразово бачили разом не тільки на роботі, але й на різних заходах.

В одному з інтерв’ю чоловік сказав декілька слів про свою дружтину. Роберт зазначив, що далеко не один рік працює пліч-о-пліч зі своєю коханою. Ця фраза неабияк підсилила теорії про його стосунки з Аллою Мазур.

Алла Мазур із чоловіком
Алла Мазур із чоловіком

Марічка Падалко

Чоловіком Марічки Падалко став колишній журналіст та депутат Єгор Соболєв. Познайомились молоді люди під час Революції у 2004 році. На той момент і Марічка, і Єгор, були у шлюбі. Проте почуття виявились сильнішими, і вони вирішили розвестися зі своїми партнерами. Через кілька місяців після початку стосунків, Падалко дізналась, що вагітна.

24 лютого Єгор Соболєв вступив до лав ЗСУ. Наразі чоловік боронить Україну на південному напрямку. Дон цього чоловік працював в ІТ сфері.

Марічка Падалко із чоловіком
Марічка Падалко із чоловіком

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук неодноразово показувала свою сім’ю в різних інтерв’ю та відеосюжетах. Її обранцем став Ілля Іванов. Познайомилась пара ще до того, як жінка розпочала свою кар’єру на 1+1. Втім, жінка не розповідає про те, ким працює її коханий. Проте неодноразово Наталія згадувала, що Ілля працював в концерні “Експрес-інформ” фінансовим директором.

Наталія Мосейчук із чоловіком
Наталія Мосейчук із чоловіком

Юлія Бориско

Про своє особисте життя жінка розповідає доволі мало. Відомо про те, що її чоловік — це Роман Вибрановський. У подружжя є двоє дітей — донька Соломія та син Марко. Раніше Роман працював у сфері журналістики, як і його дружина. Втім, пізніше він змінив сферу діяльності й перейшов до комунікації. У 2020 році Вибрановський працював у комунікаціях “Нафтогаз Україна”, а чи залишився він на своїй посаді зараз — достеменно невідомо.

Юлія Бориско із чоловіком
Юлія Бориско із чоловіком

Лідія Таран

Як зазначає сама телеведуча, їй не дуже імпонують розмови про особисте. Саме тому вона максимально намагається не порушувати цю тему. Відомо, що чоловіком Лідії був ведучий на радіо та телебаченні Андрій Доманський. У шлюбі вони прожили п’ять років, однак коханий покинув жінку. Наразі Таран самостійно виховує доньку Василину та займається робочими проектами.

Лідія Таран із екс-чоловіком Андрієм Доманським
Лідія Таран із екс-чоловіком Андрієм Доманським

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.