З акторів до хліборобів: зірка Кварталу Юрій Ткач разом з дружиною та донькою професійно печуть хліб – оце так

Дружина гумориста, актора, зірки "Кварталу" Юрія Ткача Вікторія продемонструвала, як вони з сім'єю дружньо печуть хліб. Невже пора закінчувати творчу кар'єру та стати пекарями?

Ніколи не знаєш, що спіткає нас життя, тому необхідно з гідністю приймати всі виклики долі. Гумористу Юрію Ткачу пощастило, адже має прекрасну дружину та доньку, які завжди готові підтримати його в будь-які хвилини.

Юрій Ткач з дружиною та донькою

Юрій Ткач разом з дружиною та донькою професійно печуть хліб

Так, на власній сторінці в соціальній мережі Instagram Вікторія Ткач розповіла, як з чоловіком Юрієм, донькою Лізою побували на душевному, сімейному, благодійному заході, де випікали пухкенький хлібчик. Тепер цю команду можна назвати справжніми “професійними хліборобами”.

“Так, хотіла людоньки добрі, показати вам, який у мене новий костюм, але я вже вся в борошні, бо ми зараз на дуже прикольному благодійному заході й печемо хлібчик для наших хлопців і збираємо донати, аби цю допомогу передати прямо тут, прямо зараз цим хлопцям”, – розповіла Вікторія.

Вікторія Ткач розповіла, як вони печуть хліб

Після такого, сім’я Ткачів точно ніколи не залишиться без роботи, адже тепер навіть можна відкривати свою пекарню для випічки певних смаколиків з тіста.

Вікторія Ткач розповіла, як вони печуть хліб

Не нехтуйте можливістю своїми зусиллями наблизити нашу країну до перемоги, адже такі, здавалося б, прості речі, як готування на кухні, чи дрібні кошти кардинально змінюють ситуацію.

Нагадаємо, що свої стосунки пара офіційно узаконила у 2014-му, а разом загалом – 11 років. Цей показник доводить, що крізь роки можна зберегти вірність, кохання та блиск в очах від одного тільки перебування разом. Маленька донечка, яка так схожа на Ткача бере повний приклад зі своїх батьків, тому впевнені, що на неї чекає прекрасне майбутнє.

Юрій Ткач з дружиною та донькою

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.