Коханка чи доля: чому молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не вважає, що розбила сім’ю?

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік вже декілька років знаходиться в офіційному шлюбі з молодою блогеркою Катериною Репяховою. Чому ці стосунки привертають увагу?

Катерина Репяхова та Віктор Павлік вже давно звикли до уваги до їхнього шлюбу. Потрапляючи на особисту сторінку блогерки в соціальній мережі Instagram, користувачі одразу ж цікавляться у неї стосовно різниці у віці з чоловіком, а також її відчутності на практиці. Підписників дивує, що Катерина називає свого чоловіка по-батькові, що досі живе з ним на зйомній квартирі, тощо.

Дружина Віктора Павліка Катерина розповіла про романтику у стосунках з чоловіком
Чому молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не вважає, що розбила сім’ю

Натомість Катя завжди спокійно відповідає на запитання своїх підписників знову і знову, адже аудиторія постійно оновлюється і не припиняє цікавитися особистим життям пари.

Чому молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не вважає, що розбила сім’ю

Однак раніше життя закоханих було наповнене скандалами. Така ситуація склалася через те, як починалися стосунки Віктора Франковича та Катерини. Свого часу Репяхова виконувала обов’язки його концертного директора. Віктор Павлік же був одруженим з Ларисою Созаєвою. Пізніше стало відомо, що співак розлучився і прийняв рішення одружитися з новою коханою. Катерину почали звинувачувати у тому, що вона розбила сім’ю.

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком
Чому молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не вважає, що розбила сім’ю

Репяхова ж не втомлювалася пояснювати, що сталося насправді. Зокрема вона зізнавалася, що стосунки Віктора Франковича з дружиною давно дали тріщину. Він мав погані звички, які сильно погіршували якість його життя, а благовірній до цього діла не було.

Врешті-решт Катерина взялася за музиканта та почала витягувати його з цього стану. Мало-помалу їхні стосунки перейшли на новий рівень, а з Ларисою чоловік продовжував перебувати в офіційному шлюбі лише заради сина, який на той момент хворів на саркому. Коли ж хлопець помер, пара одразу розписалася, хоча пишного торжества на честь щасливої події не було.

Катерина та Павлік планували побратися згодом, але війна порушила їхні плани. Втім, історія з Ларисою не закінчилася, адже жінка неодноразово дозволяла собі публічні образливі висловлювання на адресу Катерини. Репяхова прийняла рішення поставити крапку у цій історії за допомогою суду, і притягла жінку до відповідальності. Підтримки у свого чоловіка вона в цьому питанні не знайшла, адже як з’ясувалося пізніше, Віктор Франкович вважає її “святою”, через її релігійність.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.