Лілія Ребрик святкує свій 42-й день народження: де і з ким живе ведуча та як виглядають її маленькі доньки?

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик святкує свій 42-й день народження. За цей час зірка встигла стати успішною акторкою, матір'ю та зразковою дружиною.

Неймовірна красуня, талановита акторка, професійна телеведуча та просто жінка, яка відкрита до цього світу — Лілія Ребрик завжди користувалася популярністю серед аудиторії. На вистави з її участю чекають з нетерпінням, коли її немає на екрані глядачі, глядачі відчувають, як їм її не вистачає. Завжди усміхнена, завжди позитивна, завжди готова пізнавати нове, Лілія Ребрик більше 15 років є невід’ємною частиною українського шоу-бізнесу.

Лілія Ребрик святкує день народження

І саме у шоу-бізнесі вона знайшла своє кохання. Знайомство з чоловіком Андрієм Диким відбулося під час зйомок розважальної програми “Танці з зірками”. Молоді люди не планували вступати в стосунки, і поки вони вважали, що між ними немає нічого більшого, ніж дружба, аудиторія помічала неймовірну хімію та напругу між ними прямо на паркеті.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Лілія Ребрик святкує день народження

На фінальному виступі вони вже вийшли у якості подружжя, що призвело справжній фурор.

А вже незабаром у пари з’явився первісток — дівчинка Діана. Маленька принцеса пішла поступати своєї матері і працює акторкою. Її молодша сестричка Поліна, яка з’явилася на світ не так давно, вже також починає завойовувати любов аудиторії.

Чоловік Лілії Ребрик має власну школу танців. Він навчає хореографії усіх бажаючих, а також не забуває проводити таким чином час разом зі своєю дружиною. Лілія так і не змогла відмовитися від танцювального хобі.

Лілія Ребрик святкує день народження

Звісно, робота на телебаченні приносить свої плоди, зокрема мова йде про хороші доходи. Лілія Ребрик має власну квартиру у центрі Києва. Там сім’я проживає, коли батьки мають насичені графіки, шоу, проєкти, і мають потребу у швидкому пересування містом.

Коли ж видається можливість відпочити, вони завжди повертаються у свій заміський будинок, де на них чекає власний сад, город, простора тераса, хороша погода, а також можливість займатися спортом на природі. Також у родини є маленька собачка, яка вже стала її членом.

Звісно, пухнастика просили діти, але Лілія Ребрик прив’язалася до улюбленця і ніколи його не покидає.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?