Пугачову пограбували на похороні: зірка підозрює Пєскова, який цілував їй руки: “Каже, йому нічого невідомо”

Легенда радянської естради Алли Пугачової повідомила про те, що її пограбували під час візиту до москви. Сталося це безпосередньо на похоронах Валентина Юдашкіна.

Як відомо, Алла Пугачова більше року не була вдома. Після 24 лютого її чоловік Максим Галкін публічно засудив російську агресію та підтримав Україну, після чого був вимушений забрати свою родину та евакуювати до Ізраїлю. І хоча сім’я довго почалася та не визнавала факт еміграції, згодом стало зрозуміло, що зіпсовані стосунки з владою призвели до переїзду знаменитостей за кордон.

Алла Пугачова святкує свій 74-й день народження
Аллу Пугачову пограбували на похороні

За цей час у пресі активно обговорювали долю їхнього замку, який вимагає великих грошей на своє утримання, і який постійно мріяли конфіскувати різноманітні російські пропагандисти. Врешті-решт, стало відомо, що маєток все ж таки проданий.

Аллу Пугачову пограбували на похороні

До москви легенда радянської естради повернулася лише заради Валентина Юдашкіна, який нещодавно помер через рак. Зокрема, зірка засвітилася на похороні. Вона приковувала до себе увагу, адже не могла йти самостійно, і потребувала допомоги своїх охоронців. Знаменитість підтримували за обидві руки. Окрім цього зірку розцілував Дмитро Пєсков, який є представником російської влади, що подарувала Аллі Борисівні статус іноземного агента.

Аллу Пугачову пограбували на похороні

А після всього стало зрозуміло, що у зірки зник дорогоцінний годинник.

“Цей годинник мені подарували на позаминулий день народження. А під час похорону Валентина Юдашкіна я помітила, що він зник. Я майже ні з ким не контактувала. Буквально до мене підійшли дві-три людини, разом із ними Дмитро Пєсков. Він нічого не знає , каже, що йому нічого не відомо”, – передають слова Алли Пугачової російські пропагандисти.

Нагадуємо, що на даний момент Максим Галкін знаходиться разом з дітьми у Франції. Після цієї подорожі родина возз’єднається вже у Латвії, де буде проживати в літаку. Алла Борисівна має проблеми з серцем і не витримує спеки в Ізраїлі.

74-річна Алла Пугачова у бомбері та шкіряних ботфортах вразила помолоділим виглядом
Аллу Пугачову пограбували на похороні

Однак, на даний момент Пугачова продовжує перебувати в російській федерації, принаймні за офіційною версією. Скільки протриває її візит достеменно невідомо.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.