Суддя “Х-Фактор” Ніно Катамадзе співає в Україні, а не в рідній Грузії – співчуття українцям чи публічна гра?

Джазова співачка Ніно Катамадзе вразила своєю душевною підтримкою всіх українців. Відверто розповіла, що продовжує виступати в Україні й чому не гастролює рідною Грузією.

Яскрава представниця нетипового співу з джазовим мотивом Ніно Катамадзе – жінка, яка не боїться визнавати свої помилки, дарувати посмішку та свій вокал навіть попри небезпеку та емоційне виснаження.

Суддівство на вокальному шоу “Х-Фактор” у 5 та 6 сезонах довів, що вона справжній професіонал своєї справи, віддано та від щирого серця обожнювала цей проєкт та країну в якій довго працювала, маючи зовсім інше громадянство.

Так, у відвертій розмові для програми ЖВЛ співачка розповіла, чому не виступає в рідній Грузії. Натомість у неї болить серце за всі події, які відбуваються в Україні, а тому не втрачає можливості виконувати хіти для українців. Після 24 лютого війна змогла показати, хто є хто й тепер всі розуміють, що Катамадзе повністю на нашому боці.

Зізналася, що наразі приїхала з благодійним концертом до Києва. А до цього не змогла залишитися осторонь, тому, як тільки повномасштабна війна набирала обертів, влітку минулого року навіть співала в метро столиці, аби висловити свою підтримку та відірвати нас від сурової реальності.

Ніно Катамадзе розповіла, чому не виступає в рідній Грузії

Каже, що не було ніякого страху, коли їхала в Україну, адже Ніно немов летіла і бігла до неї з великою жагою та любов’ю. Артистка сміливо перетнула межу кордону, аби просто співати нашим людям в метрополітені. Додала, що то був незабутній концерт в її житті, адже спеціальне звучання з квартетом, як нібито говорить до кожного серця, аби хоч трішки втамувати його тривогу. Виконання єдиного україномовного треку “Чорнобривці” довело до сліз майже кожного слухача.

Цікавим фактом є те, що в рідній Грузії своїх концертів вона не проводить. Вся річ у тім, що проросійсько налаштована грузинська влада занесла артистку у власні чорні списки. Тепер на державні концерти її не кличуть, а комерційні – озвучують зависокі ціни, що прихильники зірки просто не потягнуть такої вартості квитка.

“У нас чіткі кордони: я за Європу, вони за росію, тому в нас ця стіна величезна. Ми навіть не спілкуємося, наші зв’язки не працюють. Я ніколи не служитиму партіям, я служу народу, тому, звісно, за свободу потрібно платити”, – розповіла Ніно Катамадзе.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.