Три жінки Дана Балана: хто окрім Кароль поселився у серці молдавського мачо – дружина і кохана-землячка

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан веде дуже закритий образ життя, але деяких жінок йому все ж таки не вдалося приховати від преси.

Коли Тіна Кароль та Дан Балан почали співпрацювати в проєкті, у глядачів одразу ж не виникло сумнівів, що між зірками виникла неймовірна хімія. І хоча пізніше стало відомо, що це був піар для підняття рейтингів шоу, обидва виконавця запевнили, що все побачене глядачами на екранах було правдою. Це дало їм надію, що все ж таки поп-діва та суперзірка молдавської естради знайдуть шлях до кохання.

Три жінки Дана Балана

Балан і Кароль відгуляли весілля на Мальдівах
Три жінки Дана Балана

Не так давно Тіна Кароль відвідала батьківщину артиста, назвала його найкращим чоловіком на світі, а потім зізналася, що підтримує зв’язок з Даном.

А хто ж був до Тіни Кароль? Ще 10 років тому Балан зустрічався з кращою подругою своєї рідної сестри Сонди Христиною Руссу. Дівчина не мала жодного відношення до шоу-бізнесу, не була популярною і суттєво відрізнялася від дівчат, з яким ми Балана постійно бачили на людях. Ці стосунки про тривали 5 років, але так і не завершилися весіллям. Що отримало Дана від пропозиції руки і серця досі невідомо.

Дан Балан не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі Голосу
Три жінки Дана Балана

А ще раніше подейкують, що музикант був одруженим. Особистість його колишньої благовірної досі залишається у секреті, але йому приписують шлюб з румунської моделлю на ім’я Елла Крупеніна. Нібито у цьому союзі навіть народилася спільна дитина. Хлопчика назвали Алланом. Розлучення сталося через ревнощі дружини Дана. Також з’являлася інформація, що вона іммігрувала разом зі спадкоємцем до Ізраїлю.

Христина, Тіна та Елла — три жінки, імена яких постійно оточують дана. Якщо на рахунок української поп-діва він охоче говорить з журналістами, то інших дівчат навіть не згадує публічно.

Ба більше, зірка говорить, що точно знає, якою має бути його дружина. Так, Дан не проти шлюбу і мріє про весілля з коханою людиною. Однак, запевняє, що його майбутня обраниця має стати його музою, мотивувати його, а зважаючи на його самодостатність, знайти таку жінку буде неймовірно важко, і Балан визнає, що це майже неможливо. Тим не менш, він відкритий до життя, і готовий прийняти усі дарунки, яке воно для нього підготувало.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.