Чудовий співак та батько: яким був зірковий тесть Пономарьова Микола Мозговий — творець української естради

Творчість вітчизняного співака Олександра Пономарьова знайома ледь не кожному українцю. Крім того, чимало уваги свого часу було прикуто до його стосунків із першою дружиною Оленою Мозговою.

На жаль, або на щастя, зіркове життя не може обійтись без скандалів, пліток та втручання в особисте життя. Допитливі фанати просто-таки не дають змоги зіркам приховати свої секрети. Саме тому, однією із найулюбленіших тем для обговорення в ЗМІ є розлучення. Так сталося і розривом Олександра Пономарьова та Олени Мозгової. Як тільки чоловік дізнався про зради дружини, вирішив розірвати шлюб. Цю ідею підтримав батько Олени, оскільки йому не дуже імпонував Пономарьов.

Втім, попри складнощі в розлученні, суперечки та судову тяганину, співак все одно гарно відгукується про свого зіркового тестя Миколу Мозгового. Тож сьогодні згадаємо творчий шлях українського співака.

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою

Як склалося творче життя Миколи Мозгового

Ще зі студентських років Микола Петрович чітко вирішив, що бути йому співаком. Ця мрія спонукала його вступити спочатку до Чернівецького училища, потім до Республіканської студії естрадно-циркового мистецтва, а згодом — в Київську державну консерваторію. Свої знання та навички чоловік активно використовував, адже більше двадцяти років пропрацював солістом “Укрконцерту”. На його рахунку чимало пісень. Цікавий факт, що Микола Петрович не тільки писав слова для пісень, але й був композитором. Він поклав п’ять віршів відомих поетів на музику. Ці композиції стали культовими, особливо пісня “Минає день, минає ніч”.

З часом, амбіції Мозгового росли, тож він вирішив розвиватись. Співак почав займатись менеджментом в шоу бізнесі, а згодом — викладанням в університеті. Копітку працю музиканта оцінили не тільки прихильники, але й держава. Свого часу Мозговому надали звання Народного артиста України. Він став одним із творців естради незалежної України, а його здобудки шанують і досі.

Миколоа Мозговий з донькою
Миколоа Мозговий з донькою

Олена Мозгова із теплотою згадує батька. За її словами, чоловік був справжнім правдолюбом, турботливим татом і на всі сто віддавався улюбленій справі. Ба більше, Олена вважає, що її батько відійшов у вічність через виснажливу роботу в палаці “Україна”.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.