Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою: між поп-дівами встав чоловік

Ні для кого не секрет, що Світлана Лобода та Тіна Кароль тривалий час знаходяться у поганих стосунках. Однак що саме послужило погіршенню їхніх взаємин?

Холодні стосунки між Тіною Кароль та Світланою Лободою тривають роками. Їхній формат не змінюється, а зірки зайвий раз не хочуть обговорювати причини конфлікту з журналістами. І тим не менш, свого часу вони стали відомими широкій аудиторії.

Проблеми у стосунках співачок розпочалися рівно 20 років тому і причиною послужив чоловік, якого вони не змогли поділити.

Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою

За їхніми перепалками на “Голосі країни” спостерігали усі, а емоції співачок при цьому були абсолютно очевидними.

Незадовго ж до початку повномасштабної війни Світлана Лобода публічно натякнула на те, що саме Тіна Кароль вигнала її з українського шоу-бізнесу.

Світлана Лобода підтвердила новину про те, що Тіна Кароль намагалася її ліквідувати
Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою

Як виявилося, конфлікт між виконавицями розпочався ще під час співпраці у телевізійному мюзиклі “Екватор”. Спогадами про це в ефірі програми “Світське життя” поділилася з Катериною Осадчою саме Тіна Кароль.

“Ще тоді була від неї така ворожість. Вона мене, здається, звинуватила, що я в неї чи тіні вкрала чи щось таке, просто хотіла бути сама в гримерці. Але продюсери мюзиклу сказали, що це дурість”, – зазначила вона.

Крім того, Світлана Лобода відбила у Тіни Кароль її перше сильне кохання — режисера Дмитра Тубольцева, який часто крутив романи на боці. Про це розповів його батько Сергій Тубольцев. Але співачки ніколи не коментували його слова.

Зараз шляхи виконавець майже не перетинаються. Тіна Кароль зайняла суто українську нішу, а Світлана Лобода у той самий час активно виступала і на території російської федерації, і в Казахстані і в усіх країнах, де є велика російськомовна діаспора.

До речі, історія, де зірки не можуть поділити одного чоловіка доволі поширена і в Голлівуді, і в вітчизняному медіа просторі. Свого часу Олена Мозгова закохалася у Едуарда Кліма, який крутив роман за Гайтаною, будучи одруженим, Віра Брежнєва посварилася з підопічною чоловіка Ерікою Герцег, тому що їм приписували роман, а Дантес поставив крапку у дружбі з Михайлом Кацуріним, адже той увів його дружину Надю  Дорофєєву.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?