Переможниця Холостяк-1 Шульгіна розповіла, чому Чмерковський не вибрав Яну Соломко: побачив суть одразу

Переможниця найпершого Холостяка в Україні Олександра Шульгіна вперше прокоментувала зраду Яни Соломко та її підтримку російської федерації. Також красуня поринула у спогади про шоу.

Свого часу глядачі не могли зрозуміти, чому Макс Чмерковський не обрав інтелігентну та добру Яну Соломко, а натомість зробив переможницею Сашу Шульгіну. На учасників програми після завершення трансляції чекало багато критики, і лише після того, як Яна підтримала російську федерацію та почала співати про її майбутню перемогу, ситуація дещо змінилася, адже правда вийшла назовні.

Саша Шульгіна розповіла правду про участь Яни Соломко в Холостяк

Так, Олександра Шульгіна завітала на інтерв’ю до Анни Олицької, в якому вперше розповіла, що насправді себе представляла її головна конкурентка. Незважаючи на те, що Макс так ні в кого не закохався, його вибір був очевидним для знімальної команди та інших учасниць. Адже від аудиторії про ховався справжній характер Яни, і це було зроблено навмисно.

Саша Шульгіна розповіла правду про участь Яни Соломко в Холостяк

“Так її показали у шоу. А мене представили навпаки – дівчинкою зі срібною ложкою у роті. Її ніхто не бачив на кастингу, вона не проходила жодних тестів, аналізів (учасниці проходили разом медичні обстеження перед зйомками). Ми її ніколи не бачили. У неї завжди був такий образ, такий гарний, їй завжди робили кращі побачення, завжди найкраще одягали. Тому ми бачили, що вона у пріоритеті. Я завжди знала, вона там завдяки зв’язкам”

Не дивлячись на те, що Саша не схвалює поведінку Яни, засуджувати її публічно жінка не хоче через американський менталітет.

Саша Шульгіна розповіла правду про участь Яни Соломко в Холостяк

Примітно, що не так давно і сам Макс Чмерковський зізнався, що одразу ж пошкодував про свою участь, коли побачив дівчат. Холостяк запевняє, що деякі з учасниць були розумними і гідними, з якими можна добре поговорити та провести час, і він шанобливо до них ставився, однак нічого спільного з його уявленнями про кохану жінку вони не мали.

Саме тому Холостяк зробив такий вибір. Олександра виявилася тією, яка заробила повагу зірки, а після завершення зйомок вони ще неодноразово перетиналися в Сполучених Штатах Америки та підтримували зв’язок, адже змогли подружитися.

Схожі статті

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.