Канадські вчені знайшли новий метод від похмілля – дивуються, як раніше до цього не додумалися

Якщо ви мали такий досвід або доводилося спостерігати за людиною, яка перебувала в стані інтоксикації (алкогольне отруєння), то ви згадаєте, що є бажання часто і глибоко дихати. Це послужило вченим задуматися над новим гуманним методом виведення людини з такого стану.

Подібно, що вчені  знайшли цей спосіб – просто, швидко і надійно очистити організм від спиртного.

В основі відкриття лежить знання про те, що за очищення крові від алкоголю відповідає печінка. І допомогти їй у цьому можуть легені.

Але природно людина не зможе часто і глибоко дихати, бо дуже швидко запаморочиться в голові і вона втратить свідомість. При цьому організм з киснем втрачає необхідний рівень двоокису вуглецю.

Вчені спільно з медиками задумалися над тим, що у цьому випадку може допомогти і самі були здивовані, що, виявляється, видумувати нічого й не потрібно. Уже все є – це пристрій, який є 2019 року в Америці запатентований як засіб першої допомоги при отруєнні чадним газом.

Завдяки дихальному апарату  в організмі відновлюється необхідний баланс між киснем і вуглекислим газом.

Джозеф Фішер, анестезіолог Центральної лікарні Торонто каже, що такий дихальний апарат можна виробляти будь-де. Він низькозатратний і низькотехнологічний, у ньому немає ніякої електроніки і фільтрів.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.