“Будуть маленькі Остапчуки”. Катя Полтавська вразила новиною про дату пологів в їхній з Володимиром сімʼї

Нова обраниця популярного українського телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська публічно відповіла на питання стосовно майбутнього поповнення в їхній родині.

Минулий рік по праву можна назвати також і роком розлучень. Повномасштабне вторгнення перевернуло безліч життів, і вплинуло навіть на тих, хто був набагато більше захищений соціально та мав міцну основу під ногами.

Катя Полтавська відповіла, коли планує народжувати від Володимира Остапчука

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Катя Полтавська відповіла, коли планує народжувати від Володимира Остапчука

Так, влітку того року фанати Володимира Остапчука та Христини Горняк почали помічати, що подружжя дивно себе поводить. Сталося це після скандалу з Оленою Войченко, яка звинуватила свого колишнього чоловіка у тому, що він має психічні розлади. Також жінка розкрила багато інформації особистого характеру, яка неабияк повпливала на репутацію обох партнерів. А вже через декілька місяців Христина Горняк повідомила, що дійсно розійшлася з шоуменом. Причина розлучення озвучена не була.

Екс-пара зайняла позицію повної приватності і неохоче розповідає будь-які деталі процесу розірвання шлюбу. Як не дивно, вже через декілька місяців стало відомо і про новий роман Володимира Остапчука. Ба більше, подейкують, що пара вже встигла одружитися. На цей раз зірка обрав журналістку, яка молодша за нього на 16 років.

Володимир запевняє, що вона неймовірно розумна та серйозна дівчина. Публіка поставилася до цієї новини по-різному, але так чи інакше активно слідкує за життям пари. Зокрема Катя вже отримує запитання стосовно майбутнього поповнення в їхній родині. Полтавська не розгубилася та іронічно запитала у відповідь, чи хочуть Підписники отримати від неї імовірну дату пологів. Але саму тему журналістка розвивати настала.

Катя Полтавська вразила новиною про дату пологів в їхній з Володимиром сімʼї

Нагадуємо, що не так давно Володимир прокоментував різницю у віці зі своєю обраницею. Зокрема, він повідомив, що він найперший чоловік у житті Катерини, а також дуже відповідально ставиться до їхніх стосунків, адже позаду в нього вже два невдалих шлюби. Зараз молоді люди живуть в орендованій квартирі і активно взаємодіють з аудиторією через блоги.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.