Марія Яремчук зі сцени Євробачення показала Олександру Пономарьову, кого він втратив: “Найкрасивіша жінка”

Цьогорічний конкурс Євробачення абсолютно не схожий на всі попередні. Окрім представників різних країн, які змагаються за першість, на сцені запалюють запрошені гості.

“Євробачення-2023” стало справжнім феноменом для всіх. Попри те, що минулого року перемогу здобула Україна, весь світ з’їжджається до Ліверпуля, оскільки саме тут відбудеться цьогорічний конкурс. Гладачі встигли сформувати свій список фаворитів, завдяки півфіналам. Попри це, не залишають без емоцій виступи українських популярних зірок, яких запросили виконати свої пісні на сцені “Євробачення”.

Раніше ми вже згадували феєричні перфоманси фонтвумен гурту “Hardkiss” Юлії Саніної та співачки Альоші. Цього разу розчулила прихильників конкурсу Марія Яремчук.

Дівчина долучилась до виконання музичного попурі. Разом із нею на сцені запалили Злата Дзюько та OTOY. Кожен з артистів виконав по-одній із культових українських пісень. Символічно, що Марія Яремчук заспівала ледь не найвідомішу композицію свого талановитого батька Назарія Яремчука — “Родина”. Слідом за нею заспівав репер та поп-музикант OTOY. Чоловік продекламував вірш видатного українського поета Тараса Шевченка “Садок вишневий коло хати”. Утакому виконанні цей тві ще ніхто не чув, оскільки виконаний він був у стилі реп. Завершила це дійство Злата Дзюнько із легенларним “Щедриком”. На секунду здалось, що зараз зовсім не травень, а грудень.

Глядачі були в захваті від такого попурі. Марія Яремчук опублікувала фрагменти свого шикарного виступу на сторінці в Instagram. В коментарях підписники закидали дівчину морем компліментів. Крім того, фанати не змогли стримати свою радість від того, що співачка вийшла на сцену після майже восьмирічної перерви.

Коментра з Норвегії
Коментар з Норвегії

Свій захват висловлювали не тільки українські прихильники, але й слухачі з інших країн. Наприклад, один із коментарів був з Норвегії.

Схожі статті

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.