Дуже хочеться додому: Володимир Дантес виїхав з України, а тепер мріє повернутися – Батьківщина найкраща

Співак, шоумен, телеведучий Володимир Дантес, відвідавши культурну спадщину Англії, захотів повернутися додому. Рідна земля, люди, наші міста – найкращі.

Початок повномасштабного вторгнення дещо загальмував розвиток творчості деяких зірок. Проте ані розлучення з Дорофєєвою, ані важкі події в країні не завадили Володимиру активно працювати на своєму культурному фронті.

В Instagram-блозі співак поділився цікавими світлинами зі своєї подорожі в Лондоні. Зірка приїхав по робочих моментах й знаходиться в турі. Чоловік отримав багато приємних коментарів за свій стиль одягу та позицію, що хоче повернутися додому, адже наразі більшість українців про це мріють.

“Дуже хочеться додому. Це фраза, яка у мене в голові останні 2 тижні. Це фраза, яку ми чуємо на концертах від людей за кордоном. Це фразу, яку можна почути в будь-якому місті України. І я сильно радий, що зовсім скоро я повернусь нарешті, з туру додому”, – зазначив Дантес.

Нагадаємо, що артист активно допомагає своїй країні, аби наблизити її до перемоги. На час війни Володимир зізнався, що залишився без своєї автівки Tesla. Він віддав своє авто лимонного кольору на потреби столичних волонтерів, які займаються доставленням гуманітарної допомоги всім, хто потребує.

Краща ситуація склалася в особистому плані, адже після розлучення зі співачкою Дорофєєвою у 2022 році, зміг знову покохати дівчину, колишню дружину ресторатора Міші Кацуріна – Дашу. До речі, саме з Мішею наразі зустрічається Надя. Ось така зміна партнерів відбулася між друзями, які колись товаришували сім’ями.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Схожі статті

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.