Володимир Остапчук показав синочка Евана та як з ним проводить час – колишньої Войченко не помітно

Відомий телеведучий України Володимир Остапчук показав, як змінився його синочок Еван від шлюбу з першою дружиною Оленою Войченко. Навіть дистанційно чоловік зміг поспілкуватися з дітьми.

Після 14 років спільного прожитого життя, зіркове подружжя, яке здавалося таким закоханим та щасливим приголомшило зізнанням про розлучення. У 2019 році Володимир та Олена офіційно розірвали статус сімейної пари.

Український шоу-бізнес вважає цей розрив одним з найскандальніших. Олена згодом публічно звинуватила у неодноразових зрадах Остапчука. Сам Володимир нещодавно зізнався, що наробив чимало дурниць, за які йому справді соромно. Додав, що є речі, які було не слід робити й комусь щось казати.

Але єдине залишається незмінним – спільні нащадки, які потребують любові обох батьків. Зірковому татусеві не вдається часто бачити дітлахів, адже колишня наразі перебуває з ними у Канаді. Відомо, що Остапчук має старшу доньку, 9-річну Емілію та 4-річного Евана-Олександра.

Володимир Остапчук з синочком Еваном

У своєму Instagram зміг показати, як проводить час з сином на відстані. На світлині Володимир з синочком Еваном говорили по відеозв’язку. Було видно, що Володимир дуже сумує за дітьми, тому намагається хоч якось підтримувати з ними зв’язок.

Хлопчик помітно виріс й неозброєним оком був щасливим, коли побачив татка на екрані гаджета. Остапчук мило підписав світлину з трьома сердечками. Така теплота та душевність відразу помічається на всьому фото.

Володимир Остапчук показав синочка Евана
Володимир Остапчук показав синочка Евана

Нагадаємо, що після двох розлучень, з Оленою Войченко та Христиною Горняк у 2022 році, зустрів втретє своє кохання в рисах журналістки, 22-річної Катерини Полтавської. Пара має 16 років різниці, проте це не стало на заваді для будування міцних стосунків.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?