Міка Ньютон після Євробачення-2023 розповіла, чому її кар’єра співачки не склалася: “Треба було заробляти”

Відома українська співачка Міка Ньютон не виступає вже більше 10 років. Артистка емігрувала до Сполучених Штатів Америки і стала акторкою. Що ж спонукало її до такого рішення?

Знаменита українська співачка Міка Ньютон колись була суперзіркою на пострадянському просторі. Однак, після своєї участі в Євробаченні дівчина прийняла рішення емігрувати, а також перекваліфікувалися акторку. Знаменитість активно знімається в американських рекламах, а також декілька років боролася за своє здоров’я, адже мала онкологію.

Міка Ньютон пояснила, хто винен у тому, що вона співала тільки російськомовні пісні
Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Її виступ на європейському конкурсі вважається одним з найякісніших. Її композиції досі звучать у плейлістах українців, а Міка, не дивлячись на інший образ життя, все одно активно підтримує зв’язок з шанувальниками та активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Зокрема вона часто обговорює з підписниками своє рішення завершити музичну кар’єру в Україні і продовжувати займатися творчістю за океаном.

Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Свою еміграцію Міка Ньютон не приховувала і навіть активно обговорювала даний крок з журналістами, пояснюючи власну мотивацію та погляди на життя.

Куди зникла Міка Ньютон
Міка Ньютон розповіла, чому її музична кар’єра в Україні не склалася

Так, Міка зізналася, що отримала прекрасну пропозицію розвиватися як музиканта саме в Сполучених Штатах Америки, однак, коли контракт був розірваний, захотіла залишитися там жити.

“Коли я залишилася в Сполучених Штатах Америки одна, без менеджерів, і мені потрібно було заробляти на життя, то зрозуміла, що я можу і хочу заробляти саме своїм талантом”

Однак згодом зрозуміла, що все не так просто, як їй здавалося на перший погляд і навіть думала завершити цей шлях.

“Рік я навчалася, не пропускала жодного заняття, багато чого не виходило. І ось якось мені режисер після однієї комедійної сценки сказав: “Якщо ти так пригнічуватимеш свою енергію, ніколи не зніматимешся”. Ці слова мене так зачепили, навіть думала покинути. Але після цього мене вже не відпустили”, – розповіла Міка.

Зараз співачка вже заміжня і час від часу все ж таки навідує свою батьківщину.

Схожі статті

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.