Дорослий син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя: популярна, але немолода красуня

Поп-діва Тіна Кароль – реалізована, сучасна мама, яка намагається надати своєму єдиному сину найкращі умови для гідного життя та подальшого майбутнього.

В соціальних мережах улюбленої виконавиці рідко можна побачити світлини з єдиним сином, бажаним нащадком від коханого чоловіка Євгена Огіра – Веніаміном. Хлопчик живе та вчиться за кордоном, тому спільні фото на просторах Інтернету з’являються не з такою періодичністю, як її одиничні кадри.

Син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

Нещодавно, 14 травня вся Україна відсвяткувала пам’ятний день для всіх родин, День матері. Веніамін Огір кохає свою матусю, більше життя, адже саме вона надала йому підтримку, перші настанови, поради та щиро радіє успіхам в навчанні свого найріднішого чоловіка.

Син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

Відомо, що з 2013 року співачка сама виховує свого первістка після втрати чоловіка Євгена. Зірка роками не могла оговтатися від такого потрясіння, але саме дитина повертала її до реальності. Веніамін навчається у Великій Британії, в Лондоні, в одній з елітних шкіл Repton Preparatory Scholl.

Дорослий син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя

На спільних світлинах, підліток вже вищий за маму і стає схожим на свого тата. Користувачі соціальних мереж неодноразово нахвалювали красеня, який згодом зможе заполонити серця багатьох дівчат.

Днями Кароль виступила на пісенному конкурсі “Євробачення-2023” у Великій Британії, тому можна здогадатися, що після концерту відразу прибула до Веніаміна, аби провести з хлопчиком час разом. Він обожнює грати на фортепіано, барабанах, займається фехтуванням та навіть танцює гопак.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?