Три богатирі в образах total black гастролюють містами України – Горбунов, Хома та Пономарьов збирають кошти

Телеведучий Юрій Горбунов разом з музичними виконавцями Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою влаштовують благодійні виступи задля коштів на потреби України.

Чудова нагода показати себе та свою гідність не словами про любов до України, а ділом й зараз мова йде не тільки про гроші. Кожен вклад навіть такий, як підтримка може змінити пригнічений стан людини.

Так звані три богатирі українського шоу-бізнесу – Юрій Горбунов, Олександр Пономарьов та Михайло Хома показують себе в повній красі та дивують своїми талантами, аби зібрати якнайбільшу суму коштів для ЗСУ. Так, в однаковому дрескоді, в стильних чорних костюмах показали шматочок відео зі свого благодійного виступу на сцені.

У своєму Instagram шоумен, зірка 1+1 Горбунов в новому дописі розповів про концерт-аукціон в Тернополі та Хмельницькому, а також згадав, скільки й куди пішли, зароблені гроші, після праці трьох колег та друзів.

Юрій Горбунов розповів, скільки вдалося зібрати коштів
Юрій Горбунов розповів, скільки вдалося зібрати коштів з Хомою та Пономарьовим

“Два чудових концерти-аукціони відбулися в Тернополі та в Хмельницькому. В Тернополі ми зібрали 700 тис. грн на купівлю двох автівок. У Хмельницькому, ми зібрали трохи понад 1 млн грн для Героїв 8 окремого полку Сил Спеціального призначення. І допомагаємо ВПО України, яких у нашій країні зараз дуже багато”, – розповів Юрій.

Додав, що не збираються зупинятися на досягнутому, тому далі на трьох чоловіків, які гармонійно взаємодіють на сцені чекають: Вінниця, Черкаси, Кропивницький, Львів, Полтава, Харків та Одеса. Тож, приєднуймося разом й допомагаємо всіма наявними силами та ресурсами задля благої справи.

Схожі статті

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.