Катя Осадча згадала своє безтурботне дитинство та бабусю, яка пекла смаколики: турбується про онучку і зараз

Зіркова телеведуча 1+1 Катерина Осадча укутала себе власними спогадами з дитинства, де згадала бабусю зі смаколиками, яка піклується про улюблену онучку й дотепер.

Скільки б років не було свідомим, сформованим особистостям, для наших батьків ми все одно залишимося тими маленькими дітьми, які потребують батьківської любові, теплоти та уваги.

Катерина Осадча на власному прикладі демонструє, як дорожить спогадами дитячих років, які пов’язані з проведеним часом, з бабусею та її опікою до онучки. Замилувала публіку зізнаннями, де кожен від прочитаного, зміг на мить зануритися у власне дитяче життя.

В соціальній мережі Instagram жінка повідомила, як та напекла їй смаколиків, які веліла взяти з собою в дорогу. Така щирість та простота завжди залишається в серці та пам’яті надовго.

“Бабуся дала з собою трубочки з джемом. Напекла і сказала взяти з собою. Це дитинство”, – ділиться спогадами Осадча.

Катя Осадча згадала своє безтурботне дитинство та бабусю, яка пекла смаколики

Наразі зірка 1+1 знаходиться в Кракові, де місто зустріло її з дощем, який подарував поганий настрій. Проте навіть в робочій поїздці не забуває за синів, з якими залишається на відеозв’язку. Зізналася, що між справами знайшла час побачити красу і глибину Польщі, відвідала музей, що вразив кількістю історичних мостів.

Катерина Осадча повідомила, що перебуває в Кракові

Чоловік Катерини Осадчої, Юрій Горбунов теж не сидить без діла й з парубками, колегами – Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою влаштовують благодійні концерти містами України, де збираються кошти на потреби наших хлопців. Зіркове подружжя демонструє, що не стоять осторонь всіх воєнних подій, які доводиться переживати Україні.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.