Хто він – новий напарник Лесі Нікітюк на “Хто зверху?”, який замінить Сергія Притулу: факти про нього

Легендарне шоу "Хто зверху?" існує вже понад 10 років, і його незмінним ведучим в усіх сезонах був український телеведучий, волонтер і політик Сергій Притула. Але цього року все змінилося, і тепер біля Нікітюк буде хтось інший.

З Сергієм встигли попрацювати цілих три ведучі, це була Ольга Фреймут, Катерина Варнава та Леся Нікітюк, яка затрималась довше всіх. Коли Леся прийшла на проєкт, вона не надто багато чого вміла, і саме Притула зі своїм досвідом їй допомагав та вчив різним прийомам ведучої. Це, звісно, дало свої плоди й тепер Нікітюк є однією з провідних телеведучих України.

Нікітюк згадала, як Притула запросив її на побачення
Нікітюк з Притулою

Останній рік перегорнув багато чого в житті українців і життя Притули не виключення. Він серйозно пішов у політичну діяльність та у волонтерство, і тепер чоловік не може собі дозволити повернутися в розважальний проєкт, який, до речі, продюсери вирішили зняти. Але вже з новим співведучим для Лесі Нікітюк.

Кастинг тривав довго і претендентів було лише 7. Одного з них затвердили, але продюсери каналу ретельно тримають інтригу про нового колегу Лесі. Єдине що відомо про нього, це те, що він був учасником шоу, з дитинства мріяв потрапити на телебачення. Раніше вже був пов’язаний з Новим каналом. А також з відповіді цього таємного ведучого стало відомо, що він не такий досвідчений як його нова колега Леся Нікітюк.

Якщо гарно прислухатися до голосу на відео, який перекриває монтаж, то можна почути в інтонаціях та у манерах відповідей блогера Богдана Шелудяка, більш відомого як Буше. Але оскільки обличчя не видно, а голос перероблений стверджувати цього не можна. Проте Богдан розповідав, що він приходив на кастинг “Хто зверху?”.

Незабаром з’являться ще деякі деталі про нового партнера Лесі, а поки що залишається лише слідкувати за оновленнями на сайті Нового каналу та бути уважними і підмічати деталі.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.