Слава Камінська вразила зізнанням після влаштованого скандалу з коханкою колишнього чоловіка: “У мене синдром”

Знаменита українська співачка Слава Камінська вразила мережу неочікуваною заявою після скандальних розбірок з Анною Алхім. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська виконавиця Слава Камінська не так давно потрапила в гучний скандал через публічні звинувачення на адресу Анни Алхім.

За версією артистки, блогерка має любовні стосунки з її колишнім, але з яким саме вона не уточнила. Публічне звернення до Анни вийшло доволі агресивним та насмішливим, а відповідь була не менш грубою.

Слава Камінська вразила зізнанням

У коментарях під публікацією користувачі не скупилися на версії стосовно того, що відбувається з артисткою і чим продиктована її поведінка.

Тим не менш, слава вирішила, що немає жодної необхідності пояснювати своїй аудиторії, що взагалі відбувається і чому вона вирішила публічно поставити на місце блогерку.

Слава Камінська вразила зізнанням

Тим часом Слава зізнається, що її емоційний стан залишає бажати кращого. Камінська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомлення, що має “синдром картоплі”.

Гумор підписники оцінили, а про нещодавно пережитий скандал здебільшого не згадували.

Примітно, що поганий настрій з’явився у артистки одразу після початку повномасштабної війни в Україні. Слова неодноразово зізнавалася, що евакуація дається їй неабияк важко. Пов’язано це було безумовно зі зміною образу життя. Виконавиці довелося відмовитися від послуг хатньої робітниці, нянька, тощо. Але саме за кордоном їй вдалося налагодити особисте життя. Декілька місяців тому співачка вперше за багато років заявила, що вступила в нові стосунки. Подейкують, що обранцем артистки став її перший чоловік.

Але сама Камінська поки що не розкриває його особистість. На даний момент співачка готується до весілля, яке анонсувала декілька тижнів тому.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка
Слава Камінська вразила зізнанням

Стосунки з Едгаром Камінським у Слави так само залишаються дружніми. Екс-подружжя час від часу бачиться та влаштовує для дітей сімейні посиденьки. Після 24 лютого пластичний хірург виїхав за кордон і потрапив у гучний скандал через небажання знаходитися на території України. Слава за колишнього чоловіка вступилася.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.