Джамала задяки конкурсу “Євробачення” отримала новий привід для гордості – 3 місце в британському рейтингу

Співачка Джамала стала гордістю України завдяки перемозі в пісенному конкурсі "Євробачення" у 2016 році, а тепер ще й зайняла третє місце в британському рейтингу.

Так, після такого співу, пориву душі та всіх емоцій, які висловила в композиції “1944”, Джамала отримала злет у творчій кар’єрі, любов та гордість від всього українського народу.

Британське видання The Guardian склало рейтинг всіх пісень-переможців за історію щорічного конкурсу “Євробачення”, починаючи з 1956 року. Неймовірно, але всі треки, з якими артисти представляли нашу країну, увійшли до нього. Але і це ще не все, адже пісня Джамали “1944” зайняла третю сходинку, обігнавши при цьому, нашумілий хіт виконавиці Loreen “Euphoria”.

Джамала на Євробаченні в 2016 році

Співачка Руслана з піснею “Дикі танці” опинилася на 13 позиції в складеному рейтингу, а “Стефанія” артистів-переможців з гурту Kalush Orchestra 2022 році – на 24 сходинці. Очолює рейтинг шведський гурт ABBA з музичним треком “Waterloo”, з яким перемогли у 1974 році.

Неймовірно, але нашій країні є чим пишатися. Скільки прекрасних артистів, прекрасних, сильних голосів по вокалу, щоб на всю Європу заявляти – ми непереможний та нескорений народ.

Нагадаємо, що співачка Джамала цього року знову повернулася в часи Євробачення з піснею “1944”, де тепер ці слова зі славнозвісного хіта набули нового значення та сенсу. Вся Європа знає, як українці відчайдушно борються за свою свободу та право проживати на своїй землі. Гарно підібраний образ, макіяж, сила професійного вокалу допомогли Джамалі розкішно себе представити на сцені, в місті Ліверпуль.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.