Екс-дружина Остапчука Горняк на лікарняному ліжку збентежила прихильників: під крапельницю на рівному місці

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина не на жарт збентежила аудиторію підписників. Жінка потрапила до лікарні й тепер на лікарняному ліжку відновлює своє здоров'я.

Так, жінка повідомила користувачів у своєму Instagram-блозі про нинішній стан здоров’я. На опублікованій світлині, Христина лежала під крапельницею в палаті лікарні, чим неабияк занепокоїла відданих підписників її сторінки.

На фото видніється її рука, де показано, що нотаріус справді перебуває на відновленні. Подякувала за переживання та теплі слова кожного, але, що насправді сталося – поки не повідомила, пообіцяла згодом все розповісти, як тільки сама дізнається.

“Дякую усім, хто питає, що зі мною, дякую за теплі слова і підтримку. Як тільки я буду знати точно, що і як, я поділюсь”, – розповіла Горняк.

Екс-дружина Остапчука Горняк на лікарняному ліжку збентежила прихильників

Підписники бажають якнайшвидшого відновлення Христини й сподіваються, що незабаром її стан значно покращиться.

Нагадаємо, що свою впізнаваність отримала завдяки шлюбу з зірковим чоловіком, шоуменом Володимиром Остапчуком. У 2022 році пережила потрясіння, коли екс-закохані розірвали свій союз, який тривав майже два роки. Дітей жінка йому не подарувала. Натомість залишився будинок, який спільно будували за період проживання разом.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Відверто розповіла, що нині відпустила минуле й готова впустити світле майбутнє й, схоже, знайшла чоловіка, який зміг сподобатися. Запевняє, що до Володимира нічого не відчуває й колишні припинили спілкування взагалі. Що стосується будинку – це питання поставлено на паузу.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.