МастерШеф. Професіонали 4 сезон 14 випуск від 20.05.2023: хто покинув шоу – “Близько сприйняла критику”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 14 випуску від 20.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який залишив проєкт.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 14 випуску від 20.05.2023. На цей раз з кулінарного шоу пішла учасниця Анастасія.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Цього випуску учасники кулінарного поєдинку мали два основних конкурси в приготуванні шедеврів. Перше випробування МастерШеф пройшло у два етапи. Спочатку необхідно приготувати учасникам страви для своїх капітанів, до речі, тут допомогло, як конкуренти знають одне одного. Ба більше, треба було замаскувати продукти таким чином, щоб їх обдурити.

У наступному, другому етапі, поділені команди мали використати ту кількість продуктів, скільки балів заробили в попередньому етапі. Але далі дегустувати вже наважилися судді проєкту й виносити свої остаточні вердикти.

Другий конкурс став ще цікавішим для учасників та телеглядачів в обговоренні, адже на славнозвісну кухню завітали звичайні, працьовиті люди, українські фермери, професіонали своєї справи. Саме вони принесли свої, вирощені продукти, аби учасники поєдинку приготували страви з різних країн світу, але, використовуючи лише даний набір, виключно ту українську продукцію, яку принесли прості й щирі гості.

Підсумувавши, не справилася з усіма труднощами й покинула “МастерШеф. Професіонали 4” учасниця Анастасія Шевченко, яка в боротьбі чорних фартухів відчувала, як їй важко готувати, тому, коли прийшлося пригощати суддів, вона не змогла продемонструвати всіх трьох страв й до кінця впоратися з поставленим завданням. Рішення Ектора, Володимира та Ольги було одноголосним. Всі учасники не хотіли відпускати цю дівчину додому. Глядачі також засмутилися таким ходом подій.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Нагадаємо, що проєкт “МастерШеф. Професіонали 4” знімався в умовах воєнного стану, з тривогами, виключенням світла та інших перешкод, проте кухарі, вся знімальна група, судді завдяки своїй улюбленій справі прекрасно відзняли даний сезон, який став не менш вдалим, чим попередній.

Схожі статті

Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".