Українці не дають Світлані Лободі виступити з благодійним концертом у столиці: чому співачку не хочуть бачити

Світлана Лобода відома українська співачка, яка довгий час мала шалену популярність серед українських слухачів. Першу славу Лободі приніс гурт "ВІАГра" де вона стала незамінною.

Відомо, що гурт “ВІАГра” завжди був українсько-російським, адже його продюсери у всі учасниці мали й українське, й російське коріння. Але якщо раніше це вважалося звичною справою, то нині це просто неприпустимо. І гратися на дві країни вже не вийде. Ще у 2014 році треба було обирати хто кого підтримує. Та на жаль, мало хто в ті роки розумів серйозність та масштабність ситуації.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода

Лобода тоді обрала будувати кар’єру у росії, бо мала там попит і вважала, що саме ця агресивна країна зможе дати їй більший успіх та славу. Можливо так і було, адже Світлана талановита і має власний стиль. Та одного жінка не врахувала, що твоя батьківщина все одно не та, де ти зміг стати успішним, а та, де твоє серце і радіє і болить.

Звісно, коли російські окупанти зайшли зі своєю нездоровою жорстокістю в Україну та в її рідне місто Ірпінь, де жили її батьки, родичі та близькі люди, Лобода зрозуміла, що вона багато чого не бачила, а ці речі завжди були очевидними та лежали на поверхні.

Та вже після того, як росіяни зачепили родину зірки, вона почала активно каятися на публіку за свій вибір і своє мовчання. Дійсно для співачки це було важко, а ще й коли їй не вірили колеги та слухачі з України.

Нині співачка активно допомагає Україні, вона вже перерахувала два мільйони гривень на відбудову домівок в Ірпені. Заснувала власний благодійний фонд, де надають психологічну підтримку. Але все це допомагає їй завоювати довіру українців.

Концерт Лободи у Києві може не відбутися
Концерт Лободи у Києві може не відбутися

Попри всі її дії, зірку не хочуть бачити на українській сцені через її виступи в Анексованому Криму. Невдовзі концерт Світлани має відбутися у Києві, але місцеві жителі не хочуть чути її тут. І це можна побачити у коментарях під анонсом виступу Лободи.

Схожі статті

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.