У 50 ще не мама: Руслана у свій День народження розповіла справжню причину відсутності дітей

Співачка Руслана стала справжньою легендою української сцени, а також переможницею Євробачення у далекому 2004 році. З того часу вона стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Руслана сьогодні святкує свій 50-й День народження, а це ювілей. До цього віку жінка досягла багато чого, оскільки все своє життя вона завзято працювала аби стати справжньою зіркою. У Руслани досить незвичний стиль  пісень, адже вони здебільшого гуцульські та народні.

Руслана на благодійному концерті
Руслана

Співачка завжди мала свою колоритність та свій шарм. Насправді якщо порівняти творчість українських співаків, то такої творчості, як у Руслани більше не можна спостерігати ні в кого. Жінка дійсно особлива і не соромиться цього демонструвати.

Зараз співачка активно допомагає Україні різними способами, спочатку вона їздила з концертами по містах Європи й відстоювала права та свободу нашої країни на різних мітингах.

Та якщо у кар’єрі та у простому житті жінка досить гарно змогла розвинутися, то у сімейному житті жінка не змогла досягти усіх висот. Річ в тому, що у неї з чоловіком досі немає діточок, хоча співачка має сильне бажання виховувати своїх рідних малят. І саме у свої 50 років жінка вирішила зізнатися у чому справжня причина відсутності дітей.

“Просто у нас не виходило,  по-різному. І сильна виснаженість організму, якщо ти сильно виснажена, тобі природа не дасть завагітніти, так у мене, наприклад і є. Всесвіт просто чудово розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для виховання бебі” –  розповіла Руслана.

Сама Руслана вже змогла прийняти той факт, що вона може й не стати мамою, а от її родичі досі питаються, коди ж вона вже зможе порадувати їх маленьким дитинчам. Тож, у свій День народження Руслана торкається таких серйозних та навіть болючих тем, які не дають їй спокою.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.