51-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про плани на дітей від молодої коханої: буде дуже радіти поповненню

Ектор Хіменес-Браво відомий українсько-колумбійський шеф-кухар, який став неймовірно популярним в Україні, оскільки вже більше 10 років є незмінним головним суддею кулінарного шоу "МастерШеф".

Коли колумбійський красень з’явився у публічному просторі України, він одразу ж почав цікавити всіх жінок, які дивилися на нього по телебаченню. Загалом заради свого успіху Ектор багато працював та об’їздив багато країн. Але в його серце запала лише Україна. І дуже довго чоловік не міг отримати громадянство України. Проте зараз він є повноцінним громадянином та патріотом.

Кохана Ектора
Кохана Ектора

Зараз Ектору 50 років і 15 з них він живе в Києві та ніколи не мав бажання переїхати в іншу країну, адже Хіменес-Браво вважає, що українці – це найдобріша нація. До того ж тепер чоловік знає, що таке патріотизм та відданість своїй країні. Під час повномасштабної війни вже всі змогли впевнитися в тому, що Ектор – українець у душі. Але й у нього є такі речі, за які він боїться.

Наприклад, відомо, що відомий шеф давно не самотній, він має дівчину, яку ховає від сторонніх очей аби вона залишилась у безпеці. Нині молода обраниця Ектора живе у Польщі, і він сам її туди відправив, бо в столиці доволі небезпечно, враховуючи те, що суддя “МастерШеф” неодноразово отримував погрози від росіян на свою адресу.

Звичайно війна зруйнувала і плани Ектора, адже він вже мав певні плани створення родини і досі хоче мати власних дітей. Та у програмі “Неймовірна правда про зірок” чоловік зізнався, що поки не бачить сенсу, адже він не хоче, щоб його дитина народжувалась у такі страшні часи. І поки на нашій землі є орки, він не хоче зі своєю молодою обраницею народжувати дитину.

Ектор про дітей
Ектор про дітей

Адже для малюка важливо мати здорову психіку, а під час війни вона буде формуватися не надто здоровою. Тож, поки що Ектор не планує стати батьком, лише після того, як настануть мирні та безпечні часи.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".