“Забрала у дитини булочку”: колишня Узелкова Боржемська приголомшила зізнанням – уплітає мучне тільки так

Існує хибна думка, що тренери споживають лише корисну їжу, проте Марина Боржемська зізналася, що дозволяє їсти мучні смаколики, а потім відпрацьовувати їх в залі.

З 2016 по 2019 роки Марина Боржемська дарувала шанс на зміни, нове життя та схуднення учасникам зі складними життєвими історіями проєкту “Зважені та щасливі”. У парі з колишнім чоловіком, боксером В’ячеславом Узелковим, тодішнє подружжя змагалося, аби саме його учасник здобув перемогу в шоу.

Цікаво, що в дитинстві батьки Марини наполягали, щоб дівчинка назавжди забула за спортивну кар’єру та пов’язала своє життя з музикою. Тому, на перекір долі та порадам найрідніших вступила до Вінницького педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, проте отримати славу в музичній творчості не вдалося, а шанс пов’язати себе зі спортом подарував колишній чоловік, боксер В’ячеслав Узелков. Тому, з початку тренерства у “Зважених та щасливих” почалася нова сторінка її життєпису.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Але навіть така жінка має свої слабкості. Так, на власній сторінці в Instagram тренерка чесно зізналася, що дозволяє їсти мучні смаколики, але дуже рідко й після цього відпрацьовує з’їдене в залі. Це доводить, що спортивні люди теж дозволяють собі таку нездорову їжу для настрою, але не зловживають та повертаються знову до правильного харчування.

Марина Боржемська приголомшила зізнанням – уплітає мучне тільки так

На відео знаменитість повідомила, що навіть вона має свої слабкості й жартома каже, що забрала булочку в дитини, адже не встояла перед її смачним виглядом та запашним автоматом. Насолоджувала цим смаколиком, який коштуватиме їй праці в залі наступного дня.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.