Володимир Ярославський з Мартиновської переключився на Лесю Нікітюк і пише їй коментарі: “Красуня”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та незмінний суддя головного кулінарного шоу України "МастерШеф" разом з Ектором та Олею Мартиновською.

Ярославський ніколи не був надто публічною чи популярною особистістю, адже всього себе чоловік присвячував роботі і своїм досягненням. А їх у нього чимало. Володимир на повну віддається своїй роботі та розвитку. Його мета – навчити молодих кухарів бути справжніми професіоналами. Заради цього чоловік навіть збирається писати наукову роботу з гастрономії. Він вважає, що це його обов’язок – ділитися знаннями з іншими.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Ярославський насправді дуже цікава людина, але він трохи закритий, хоча з першого погляду так сказати не можна. Адже Вова доволі легко знаходить спільну мову з різними людьми. Проте близько до себе може підпустити одиниць.

Можливо саме через свою зайнятість та відданість робочому процесу, Ярославському просто не вистачає часу на побудову гарних взаємин з іншими людьми. Бо на пізнання також потрібен час.

Але якщо оцінювати активність Вови у соціальних мережах, можна сказати, що він любить спілкуватися з людьми. Йому до вподоби слідкувати за іншими, за його знайомими та друзями. А от саме цю активність демонструють коментарі Володимира під фотографіями колег чи товаришів.

Так, наприклад, днями Ярославський прокоментував фото телеведучої Лесі Нікітюк, річ в тому, зо дівчина виклала гарні фото у сукні й на фоні Одеси. І саме вид та зовнішній вигляд Нікітюк мило прокоментував Володимир.

Коментар Ярославського

Можливо це сталося через те, що Вова нещодавно був учасником та капітаном на шоу “Є питання?”, ведучою якого є Леся. Там вони гарно шуткували та познайомились, як справжні товариші.

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.