47-річна Наталія Могилевська розповіла про близькі стосунки з 75-річною Ніною Матвієнко: “Як же я вас люблю”

Українська артистка Наталія Могилевська розповіла про багаторічну дружбу та повагу до 75-річної співачки Ніни Матвієнко й розкрила деталі їхніх взаємин.

Героїня нашої статті у своєму Instagram-блозі вирішила поділитися з користувачами історією дружби, з відомою Ніною Матвієнко. За словами жінки, мало хто здогадується, що знаменитості дуже тісно спілкуються, тому що дідусь Могилевської був викладачем української мови у Ніни Митрофанівни, у Київському національному університеті ім. Шевченка. Тому, бачимо непідробну повагу та шану з боку Наталії.

“Ніно Митрофанівно, як же я вас люблю”, – чуттєво підписала світлину Могилевська.

47-річна Наталія Могилевська розповіла про близькі стосунки з 75-річною Ніною Матвієнко

Обидві такі усміхнені та щасливі, з демонстрацією своєї дружби позували на спалах камери, аби зберегти ці моменти назавжди. Ніна Матвієнко постала у синій вишитій сорочці, з червоною помадою, маленькими сережками та яскравими нігтями такого ж кольору. Наталія Могилевська на фото показалася у своєму улюбленому чорному кольорі та білими нігтями, які добре видніються на плечах в її подружки.

В цих жінках помічаємо багато спільного: чудова самореалізація, улюблена робота, велика кількість шанувальників, непоганий заробіток. Проте Матвієнко виносила та народила за життя трьох дітей, а от Могилевська у свої 47 років ніяк не зважилася на такий крок. Публіка неодноразово запідозрювала улюбленицю в імовірній вагітності, але сама Наталія переконувала, що набрала зайвих кілограмів, але на дитинку поки не чекає.

Наталія Могилевська з округлим животом

Натомість прагне схуднути, аби аудиторія більше не помічала того округлого живота, який наштовхує на думки про поповнення в її родині.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.