Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко зізнався, які жінки можуть приборкати його серце – має бути розум

Кулінарний експерт, переможець "МастерШеф" 5 сезону Євген Клопотенко досі залишається в статусі холостяка, проте зізнався, які дівчата можуть позмагатися за приборкання його серця.

Скуштувати його шедеври мріє ледь не кожна жінка. Ще б пак! Адже знайти такого чоловіка, який обожнює готувати, веселий, з почуттям гумору наразі мріють багато дівчат. Сам же Євген розповідає, що його досі серце вільне, проте є головні риси, які хоче бачити у своїй майбутній коханій.

Хто слідкує за блогом Євгена помітили, що цей 36-річний чоловік обожнює носити екстравагантний стиль в одязі та має нестандартні погляди на життя. Так, розповів, що йому подобаються інтелектуальні жінки, в яких є розум, коли цілуєш кохану й, немов дістаєшся поцілунком до її розумових думок, а ще пристрасні, щоб кожною миттю насолоджуватися одне одним та своїми стосунками.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко зізнався, які жінки можуть приборкати його серце

В цьому переліку існує одне “але”, яке зірка кулінарії не приховав. Зізнався, що є прихильником вільних полігамних стосунків, тож кожна жінка, яка мріє зав’язати з ним романтичні взаємини має знати про цей факт. Звичайно, що така манера будування відносин підходить далеко не кожному, але у світі багато людей, тому стільки ж і думок.

Нагадаємо, що славу та впізнаваність Євген Клопотенко отримав завдяки перемозі в проєкті “МастерШеф”. Наразі шеф-кухар активно веде свої соціальні мережі, ділиться ексклюзивними рецептами з порадами щодо правильного приготування. Така модель поведінки та його характер подобається далеко не кожному, а тому в медійному світі має й ворогів. Наприклад, журналістка Раміна Есхакзай, яка публічно назвала цього чолов’ягу “лицеміром” або відомий суддя з “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який взагалі заблокував зірку у своєму Instagram.

Схожі статті

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?