Анастасія Приходько різко висловилася про утікача Влада Ями та його допомогу – “Я не помиляюсь в людях”

Українська попспівачка та громадська діячка Анастасія Приходько різко висловилася про хореографа Влада Ями, який полишив Україну на початку повномасштабної війни.

Так звана “допомога” Влада Ями в США Україні швидко розлетілася в мережі. Вся річ у тому, що зірка танцю поділився постом у своєму Instagram, де спантеличив аудиторію. Він був зображений з валізою, яку знайшов на смітнику у своїх сусідів й вирішив долю цієї знахідки – прагнув відправити на допомогу українським хлопцям.

“Викинули сусіди, але поїде до наших героїв і не порожня”, – зазначив Яма.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Влад Яма

Користувачі соціальної мережі обурилися такою заявою й засипали гнівними коментарями, де більшість зазначило, що не розуміють, що з ним відбувається останнім часом.

Українська співачка Анастасія Приходько не стала стояти осторонь й у своєму Instagram теж негативно висловилася в бік зіркового танцівника. Цьому вона присвятила свою Insta-Stories, де написала все, що думає про знаменитість.

Жінка зазначила, що завжди вважала, що треба бути дружньою, ходити на різні заходи, спілкуватися з медійними людьми й продовжувала в кожному шукати щось хороше, проте людей вона добре відчувала. Стверджує, що мала рацію на рахунок Ями, де запевнила, що він їй не подобається, як людина, особливо після останніх скандалів навколо його персони.

Анастасія Приходько різко висловилася про утікача Влада Ями та його допомогу

“Все ж таки я мала рацію, я не знаю, який він людина, але він просто мені не подобався ніколи на вигляд! І я бачила його і пару разів на ефірах, але ніколи не було бажання почати розмову, просто слизняк. Я не помиляюсь все-таки в людях. І найстрашніше це не кінець”, – написала Анастасія.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.