Син Софії Ротару розповів про велику втрату: немолода легенда пішла з життя і сцени назавжди

У всесвіті, на жаль, ніхто не може жити вічно, це не змінить ні роки, ні сторіччя, ні нові технології. Людський організм – це ціла наука, яку досі не вивчили досконало. Саме тому, від деяких хвороб все ще немає ліків.

Днями стало відомо, що від важкої хвороби померла легенда американсько-швейцарської сцени і майже єдина жінка, яка співала у стилі рок-н-ролу Тіна Тернер. Вона забрала з собою цілу епоху, яку все життя розвивала і робила свою творчість особливою та дійсно цікавою для інших.

Тіна Тернер померла на 83 році життя
Тіна Тернер померла на 83 році життя

Тернер стала зіркою світового масштабу, вона – це легенда. Насправді стиль рок-н-ролу завжди вважався зокрема чоловічим напрямком, але Тернер стала ледве не єдиною жінкою, яка творила саме у ньому.

Життя Тіни було нелегким, звісно, всім здається, що життя зірок завжди чудове і вони не мають жодних проблем, але це зовсім не так, оскільки проблеми і хвороби не оминають нікого. Та й загалом відомі люди також не застраховані від бід та звичайних життєвих перипетій.

Наприклад, Тіна Тернер мала не зовсім щасливе сімейне життя, виявляється, її чоловік був тираном і неодноразово підіймав на неї руку. А її сини пішли з життя набагато раніше, ніж їхня зіркова мама. Один її син помер від онкології, а інший сам відібрав у себе життя.

А от на 83-му році свого життя від важкої хвороби померла й сама співачка. Її пам’ять вшанували колеги й прихильники в усьому світі. І єдиний син народної співачки України Софії Ротару Руслан Євдокименко також не став виключенням.

Сторіс Євдокименка
Сторіс Євдокименка

Чоловік виклав фото Тіни Тернер у сторі в соціальних мережах. Ймовірно чоловік був яскравим прихильником творчості легендарної співачки. Саме тому для нього це стало справжньою втратою. Але музика ніколи не вмирає, тож, слухати сарі пісні артистки йому ніхто не завадить.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.