Юрій Горбунов у весільному костюмі з Матвієнко та Решетняк приголомшили зібраною сумою коштів – Осадча ревнує?

Шоумен та телеведучий 1+1 Юрій Горбунов зробив звіт суми коштів, які вдалося зібрати на концерті з українськими співачками Ніною Матвієнко й Таянною.

На початку повномасштабної війни багато українських зірок добровільно роблять свій внесок в перемогу й допомагають усіма силами та ресурсами. Такими виявилися подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, адже крім інформаційного фронту в соціальних мережах, шоумен влаштовує благодійні концерти й звітує, яку суму вдалося зібрати й на які потреби вона піде. Сама ж Осадча, крім коштів відправлених на ЗСУ, працює над власним проєктом “Пошук зниклих” та дає шанс родинам знову побачити своїх найрідніших.

Юрій Горбунов та його службові романи
Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Цього разу у своєму блозі в Instagram зірка 1+1 Юрій Горбунов розповів, яку суму вділося зібрати з його найпрекраснішими напарницями – співачками Ніною Матвієнко та Тетяною Решетняк або більш відомою під псевдонімом Таянна.

“Зібрано 2 млн 400 тис. грн! Дякуємо всім!”, – повідомив Юрій.

Юрій Горбунов у весільному костюмі з Матвієнко та Решетняк приголомшили зібраною сумою коштів

На світлині чоловік постав у чорному галантному костюмі та білій сорочці, немов наречений на своє весілля, а неймовірні артистки показалися: Ніна в ніжній сукні з рожевими квіточками, а Тетяна похизувалася сірим штанним костюмом. Трійка професіоналів зробили свою справу й зібрані кошти неодмінно відправляться на потреби нашим захисникам.

Нагадаємо, що телеведучий розповів про 13 сезон головного пісенного проєкту “Голос країни”. Знімання відбудуться в Польщі, адже ця країна – головний друг для України, який підставляє своє плече у важку хвилину, тому їм знову вдасться об’єднатися й у творчості.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.