Олександра Заріцька з гурту “KAZKA” розсекретила, як коханий їй освідчився – кінематографічний момент

Співачка відомого гурту "KAZKA" Олександра Заріцька днями поділилася, що виходить заміж і розсекретила, як коханий Павло наважився зробити їй пропозицію, яка планувалася вже давно.

Відома музична виконавиця днями випустила символічний для неї трек “БЕЗ КОХАННЯ”, де постала в ніжній сукні нареченої та фаті. Юзери відразу почали здогадуватися, що співачка, імовірно, натякає на свій статус нареченої й таки не помилилися, адже того ж дня повідомила, що йде під вінець.

Обранцем зірки виявився Павло Тараненко, який працює музикантом та motion-дизайнером. За словами Олександри, він давно мав для неї обручку, але не міг знайти слушної миті, щоб подія була романтичною й запам’яталася на все життя. Каже, що обранець знав, як вона обожнює кінематографічні моменти, а тому обрав таку нагоду, коли сам їхав за гуманітарною допомогою за кордон, а співачка на концерти й, коли обоє поверталися додому, до Києва, між цим коханий встигнув їй освідчитися серед великого натовпу людей.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька розсекретила, як коханий їй освідчився

Також Саша зізналася, що весілля з Павлом планує відсвяткувати в Україні, в Криму або Карпатах після довгоочікуваної перемоги. Відкрила таємницю, що знайома зі своїм майбутнім чоловіком була ще з 2018 року, але романтичні стосунки зав’язалися лише у 2022-му й зараз вона точно відчуває, як це мати свою споріднену душу та перше велике, щире кохання.

Нагадаємо, що до того, як Олександра відкрила карти про свого хлопця, їй неодноразово приписували роман з партнером по проєкту “Танці з зірками”– Юрієм Мєшковим, адже обоє не приховували симпатію до одне одного, але після шоу вони залишилися просто хорошими друзями.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.