Олександра Кучеренко, Катерина Осадча і Джамала зізналися в коханні одному й тому самому: і це заміжні жінки

"Як тебе не любити, Києве мій?". Певно, кожен житель столиці колись вимовляв цю знамениту фразу, яка дійсно описує ставлення людей до цього міста. Багато хто навіть вимовити не може своїх почуттів до столиці.

Для кожного, хто колись був у Києві він стає особливим містом, хтось приїжджає сюди погуляти, а хтось і життя будувати. Насправді великі міста – це міста для здійснення мрій. Але перед тим як здійснити цю мрію, місто ламає людей і проводить їм перевірку на стійкість і серйозність намірів. Це може звучати якось пафосно, але це правда. Великі міста для сильних.

Колись й найвідоміші зірки України приїхали у столицю з великим бажанням жити тут і здійснити власні мрії. Але багато хто з них навіть і мріяти не міг про те, що має тепер. Тому зізнання у почуттях до Києва у його День народження – це не дивно.

Катя Осадча

Катерина Осадча виклала пост у соцмережу, де відверто зізналась у коханні до нього і назвала свої улюблені місця, а також згадала про свій час у столиці з батьками.

“Мій Києве, з твоїм днем. В дитинстві саме в День Києва вперше відчувалися перші подихи літа і майбутніх канікул. В цю святкову неділю ми сідали з батьками на 18 тролейбус та їхали з ними на Андріївський спуск, на вернісаж художників, що було окремим святом у святі” – написала Катерина.

Джамала

А от співачка Джамала змогла присвятити Києву свою любов, Вона також написала присвяту до цього дня.

“Києве мій. Ти вистояв цю ніч, вистоїш і наступні, аж до перемоги. Ти – це сміливість завжди й у всьому. Це моя Національна музична академія, де я не боялася виходити з джазовою програмою на сцену оперної студії” – написала  співачка.

Олександра Кучеренко

Жінка Дмитра Комарова також висловила своє почуття до улюбленого міста.

“Києве. Люблю безмежно. І святкую восьму річницю нашого життя разом. Я бачила тебе різним, але ніколи не мала бажання полишити тебе. Та і як, коли ти – найкращий у всьому світі? Тільки з тобою я живу, тільки тут – я вдома. Квітни вічно” – висловилась Саша.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.