Настя Каменських ігнорує звернення Потапа: вражаюча правда про зіркову сім’ю – зради, відстань і поповнення

Настя Каменських і Потап одна з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу, адже за їхніми стосунками слідкувало багато людей і приписували їм цей роман ще задовго до його існування.

Каменських прийшла у життя Потапа дуже вчасно, оскільки саме в той період чоловік шукав співачку для дуету. І саме Каменських пройшла цей кастинг. Тоді ще Настя й сама не розуміла, що на неї чекає така популярність і настільки успішна кар’єра, яка буде роками лише розвиватися та лише підсилювати інтерес до своєї творчості.

Потап і Настя
Потап і Настя

Але крім кар’єри прихильників завжди цікавило і продовжує цікавити особисте життя співачки. Багато років жінці приписувли роман з Олексієм Потапенко, який тепер є законним чоловіком артистки. І це чудово, що попри всі плітки їхнє кохання дійсно є дуже міцним.

Проте як і в будь-яких стосунках між Настею і Потапом, звісно, виникають скандали та непорозуміння. Під час їхнього життя за кордоном здавалося, що Олексій і Настя були на грані розлучення. Але згодом стало відомо, що це лише чутки і вони досі разом та живуть у гармонії.

Та насправді, за всі роки їхнього зіркового шлюбу між ними було чимало перипетій та різних чуток. Наприклад, зовсім нещодавно одна з підопічних Потапа звинуватила його у домаганнях. Але сам Олексій розповів, що це була брехня й своїй коханій дружині він не зраджував ніколи. Також вже багато часу Насті приписують вагітність, але поки що такого немає.

Тож, зараз у них ніби все добре, оскільки вчора Потапенко оприлюднив спільне фото з Настею. І показав, як вони гуляють разом вулицями Києва.  То, виходить, що Каменських і Олексій не мають зараз жодних конфліктів та жодних сварок. Між ними панує ідилія та кохання. Й жодні плітки не здатні зруйнувати справжні почуття.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.