Три богатирі: Хома, Пономарьов, Горбунов у ділових костюмах займаються благодійністю – як Кароль та Осадча

Телеведучий Юрій Горбунов з медійними колегами, співаками Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою влаштовують благодійні концерти Україною й збирають кошти на потреби ЗСУ.

Зірки, які попри всю небезпеку, продовжують жити та творити в Україні, а також допомагати коштами зі свого культурного фронту – заслуговують на велику шану та дяку від українців та від всіх, хто нині потребує цієї допомоги. Наприклад, Тіна Кароль, Настя Каменських, Катерина Осадча також відзначаються своїми внесками Батьківщині.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов розповів, скільки зібрали коштів з Пономарьовим та Хомою

Юрій Горбунов після закінчення концертів з того чи іншого міста зі своїми колегами звітує аудиторії, скільки цього разу вдалося зібрати коштів, яке їх цільове призначення та, яке наступне місто може чекати на приїзд цих зірок. Так сталося й цього разу. У новому дописі шоумена користувачі ознайомилися з детальною інформацією про благодійний захід, який пройшов у Львові та зібраною сумою коштів.

“Львів!! Ви неймовірні!! Завдяки вам, дорогі гості Благодійної вечері аукціону, ми зібрали – 2 млн 830 тис. 525 грн. Всі кошти будуть направлені на закупівлю дронів для Львівської 125-ої окремої бригади Сил територіальної оборони, а також на реабілітацію діток, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. Кошти, які збирали в капелюх передамо на пошиття форми для жінок, що служать в лавах ЗСУ!!”, – розповів Горбунов.

Також додав, що ще не кінець їхньому культурному фронту, адже попереду на них чекають 5 міст України: Вінниця, Черкаси, Полтава, Кропивницький, Харків, тому благодійні внески  з боку наших трьох богатирів продовжаться, а ви можете також прийти й брати участь у цьому дійстві.

Схожі статті

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.