Коханий Лорак Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео – “Це моя дівчинка”

Новий коханий Ані Лорак, іспанець Ісаак Віджраку після чуток про розставання зі співачкою показав відео, де натякнув, що у їхніх стосунках романтика триває.

Не так давно в пресі заговорили про імовірний розпад новоствореної пари після допису чоловіка в його Instagram. Ісаак зазначив, що кожна подорож добігає кінця, тому прихильники запідозрили, що мова йшла саме про закінчення стосунків з Лорак, але пара ніяк не відреагувала на дані плітки.

Восени 2022 року Лорак втекла до Іспанії, де вирішила зайнятися йогою, медитаціями та загальним духовним станом. Саме там її увагу привернув тренер Ісаак Віджраку й заполонив власне серце харизмою та красою. Цікаво, але своїм вподобанням Кароліна не зраджує, адже перший чоловік був уродженцем Туреччини, а нинішній – з Іспанії, тому, схоже, що її так і тягне до іноземних, статних та холостих чоловіків.

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео

У відео, яке поширив бойфренд Лорак, показав репетиції своєї коханої, де артистка наживо співала свої хіти та, імовірно, готувалася до концерту зі всією командою. Підпис лаконічний, але ніби говорить, що пара нині розривати романтичні стосунки не збирається.

“Режим репетиції. Це моя дівчинка”, – написав Ісаак.

Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео

Нагадаємо, що представити публіці нового коханого діва наважилася 14 лютого цього року, в символічне свято – Дня святого Валентина. З 2019 року Ані Лорак повністю присвятила своє життя кар’єрі та намагалася оговтатися після болісного розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, від якого народила доньку Софію.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.