У 47 тричі мама: Марічка Падалко розповіла, як стала матір’ю і чому в першому шлюбі не могла завагітніти

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко – нині мама трьох дітей, проте під час першого шлюбу взагалі гадала, що ніколи не зможе народити, оскільки довго не наважувалася на цей крок.

Успішна телезірка лише під 30 років відчула, що таке смак материнства, адже під час першого шлюбу вона прокладала тернистий шлях до кар’єри й прожила з колишнім цілих 15 років без спільних нащадків. Про ім’я, захоплення, роботу й інші деталі про першого чоловіка публіці та пресі невідомо, адже навіть колег у своє особисте життя не впускала. Єдине, що відомо – чоловік був статним та заможним.

На зорі свого шляху увесь час приділяла саморозвитку, навчанню та вдосконаленню. Після закінчення університету пройшла стажування у сучасному та найпопулярнішому видавництві Лондона “BBC”. Свого першого офіційного чоловіка Марічка зустріла саме в цьому місті й пішла під вінець у досить юному віці.

Зізналася, аби тоді їй сказали, що вона в майбутньому стане матір’ю трьох дітей – розсміялася б в обличчя, адже в першому шлюбі її хвилювала тільки кар’єра й подружжя до цього було готове.

Марічка Падалко показала дітей від Єгора Соболєва

Нині Марічка заміжня вдруге за журналіста, програміста та політика Єгора Соболєва, який боронить країну в лавах ЗСУ. Саме цьому чоловіку жінка подарувала дітей та відчула, як воно бути мамою. у 2007-му з’явився син Михайло, який наразі проживає з нею у Києві, у 2008 році народилася Марія, а ще через два роки – дівчинка Катерина. На період повномасштабної війни дівчата перебувають в Чехії задля їхньої безпеки.

Зірка 1+1 розповідає, що сумує за теплими сімейними вечорами, коли всі разом могли зібратися за одним родинним столом та обговорити, як пройшов день у кожного з їхньої родини. Нині жінка чекає на повернення Єгора додому після перемоги й можливість бути з усіма своїми дітьми в безпеці.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.