Залишилась без чоловіка і без доньок: колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур забрав від співачки дітей

Камалія – найбагатша та найзагадковіша українська співачка, яка заробила свою шалену популярність та визнання. Це улюблена співачка всіх багатіїв. І це не дивно, адже вона себе так поставила.

Загалом всі завжди думали, що у кар’єрі Камалії є величезна заслуга її чоловіка Захура Мохаммада, а також його статків. Але це лише частково, адже Камалія почала співати ще й до зустрічі з чоловіком мільярдером. Хоча їхня історія кохання дійсно є дуже цікавою та романтичною.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Мохаммад Захур і Камалія

Камалія завжди співала для багатіїв на різноманітних корпоративах та приватних концертах. Звісно, такі виступи досить добре оплачувалися. Адже співати, наприклад, для політичних діячів – це дорого і досить престижно. Тож, на заробітки вона ніколи не скаржилася і на популярність також.

Пісні Камалії є також доволі популярними серед українців, адже вони близькі до нашого менталітету й відображують думки українських громадян, особливо жінок, адже ми створіння більш ніжні та чуттєві.

Тож, у житті Камалії все було добре, й творчість розвивалась, й особисте життя було чудовим, адже Захур носив все життя свою кохану на руках. І це було помітно, адже на кожному інтерв’ю або зустрічі було видно, як він ніжно та із захопленням дивиться на кохану.

Камалія і Захур виховують двох чудових доньок, які неймовірно кохають своїх батьків. Але нині вони живуть не зі своєю мамою, а з татом. Адже нещодавно Камалія розповіла про розлучення. Тож, виходить нині вони не живуть разом. Захур з дівчатами нині у Лондоні, адже саме там вони навчаються і живуть у безпеці. А от Камалія залишилась у столиці, й саме тому вона не має змоги бачити своїх дітей.

Але це не означає, що тепер співачка не зможе бачитися з доньками, навпаки, у будь-який момент вона має змогу прилетіти до них і чоловіка.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.