Світлана Лобода подарувала тепло чужим діткам, але своїх донечок не взяла – благодійність поза сім’єю?

Відома українська співачка, яка донедавна проживала та будувала успішну кар'єру в росії прийняла бік України та показала, як займається благодійністю, даруючи тепло нашим діткам.

Мовчання Світлани Лободи на початку повномасштабної війни зробило свою справу, адже нині, коли артистка активно допомагає Україні коштами у відновленні її міст, донатами на ЗСУ та надає суми на лікування постраждалим дітям – такій щирості співачки багато українців та медійних колег не вірять. Більшість переконані, що Лобода зрозуміла, що її в росії нічого чекає, адже та країна для всіх стала ізгоєм, тому прийняла рішення повернутися до Батьківщини.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода подарувала тепло чужим діткам, але своїх донечок не взяла

Знаменитість публічно розкаялася, плакала на камеру та співчувала українському народу за все, що доводиться переживати кожного дня. Тепер Світлана запевняє, що на територію російської федерації навіть нога її не ступить, тому наразі влаштовує концерти різними країнами світу й доповідає про це у своєму Instagram.

Світлана Лобода подарувала тепло чужим діткам

Нещодавно публічність зворушила новим відео, де показала, як відвідала зовсім чужих діток в дитячих будинках, реабілітаційних центрах, які постраждали від воєнних дій росії. На честь Дня захисту дітей вона підійшла до кожного, подарувала свої міцні обійми, провела з ними час, надала всім якусь іграшку від щирого серця та в ритмі танцю, співів, автографів від неї зворушила молоде покоління та маленьких фанів її творчості.

“Моє єдине бажання сьогодні, в день захисту дітей – аби кожен з них повернувся на рідну землю, в обійми рідних людей, в оточенні любові й тепла”, – написала Лобода.

Нагадаємо, що героїня нашої статті сама мама двох прекрасних донечок, яких не так часто показує в медійному просторі – старшої Євангеліни та молодшої Тільди.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.